Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Front End developers.

Front End developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Front End developers  Binnen 24 uur geregeld  Ervaring met meerdere Javascript frameworks
Ontvang een offerte

Naar welk type Front Ender ben je op zoek?

Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Bij Brainbrothers werken hoogopgeleide, Nederlandse Front End developers. Zo ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten. Onze Front End Developers zijn gespecialiseerd in de meest recente technieken zoals:

  • Continuous Integration
  • Unit Testing
  • Cloud Development

Ook hebben onze Front Enders ervaring met één of meerdere Javascript frameworks  zoals Angular, Angular JS, React, Vue, Polymer en Nuxt. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Front Enders voor Homies voor extra vaart in het ontwikkelproces.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit in de scale up fase, waardoor de app en website continu verbeterd moeten worden. Hiervoor waren Frontend developers met kennis van andere frameworks zoals React nodig.

Resultaat: Een intuïtieve, eigentijdse website waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
KPN PHP Webshop zakelijk mobiel

Wat is Front End?

Met Front End wordt het zichtbare deel voor de bezoeker gebouwd. De meest voorkomende situatie is dat een Front End developer een webdesign (oneerbiedig gezegd een aantal afbeeldingen) vertaalt naar een werkend geheel in de browser. Daaronder vallen ook interacties en visuele effecten. Voor het programmeren van het Front End wordt gebruik gemaakt van HTML, CSS en Javascript.

Hoe wordt Front End ingezet door Brainbrothers?

In het kort zorgt een goede Front End developer ervoor dat een website er gelikt uitziet en werkt op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten. Met snelle laadtijden en een goede vindbaarheid in zoekmachines. Er komt heel wat om de hoek kijken. Hieronder een greep uit de aspecten waar je rekening mee moet houden als Front End developer.

  • Mobiel & Tablet. Moet de website geoptimaliseerd zijn voor mobiel en tablet? Hoe ver ga je dit optimaliseren?
  • Performance. Denk hierbij aan afbeeldingen, live updates, uitklappende artikelen of geanimeerde navigatiemenu’s.
  • Browser compatibiliteit. Functioneert en ziet de website hetzelfde eruit in de laatste versies van populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer/Edge?
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO).Uit welke elementen bouw je een website op? Maak je gebruik van de juiste elementen voor titels en paragrafen? Deze factoren hebben  invloed op de vindbaarheid.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten