Front end developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf € 70,- per uur  Binnen 24 uur een kandidaat  Altijd met Javascript ervaring
Vrijblijvend meer informatie
Wordpress Website Brainbrothers
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlands sprekende Frontend developers. Op locatie natuurlijk. We hebben veel eigen medewerkers die direct kunnen starten vanaf € 70,- per uur. Onze developers zijn ervaren en kunnen direct meedraaien binnen jouw project. Het zogeheten ‘plug-and-play’ principe. Onze Front End Developers zijn gespecialiseerd in de meest recente technieken zoals:

  • Continious Integration
  • Unit Testing
  • Cloud Development

Ook hebben onze Front Enders ervaring met één of meerdere Javascript frameworks  zoals Angular, Angular JS, React, Vue, Polymer en Nuxt. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.

Front End Developers voor Homies om de vaart in het ontwikkelproces te houden.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit midden in de scale up fase, waardoor de app en website continu geoptimaliseerd moeten worden. Hiervoor waren Frontend developers nodig met kennis van andere frameworks zoals React nodig.

Resultaat: Een intuïtieve, eigentijdse website waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Meer weten over onze Frontend developers? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Krijg direct informatie over beschikbare Wordpress developers. Of bel 030 3039 237


Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro

CASEEen nieuwe custom Wordpress website voor Oger

Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

Resultaat: Een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers en een gemakkelijk te onderhouden website voor de marketeers van OCFS.

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren