Brainbrothers werkt met gecertificeerde Front End developers.

Front End developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf €70 euro per uur  Binnen 24 uur geregeld  Op locatie, remote of in beheer
Ontvang een offerte

Naar welk type Front Ender ben je op zoek?

Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Bij Brainbrothers werken hoogopgeleide, Nederlandse Front End developers. Dankzij ons uitgebreide netwerk ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze Front End Developers zijn gespecialiseerd in de meest recente technieken zoals:

  • Continuous Integration
  • Unit Testing
  • Cloud Development

Ook hebben onze Front Enders ervaring met één of meerdere Javascript frameworks  zoals Angular, Angular JS, React, Vue, Polymer en Nuxt. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie of remote hebt werken.

CASE.  Extra vaart in het ontwikkelproces van Homies.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit in de scale up fase, waardoor de app en website continu verbeterd moeten worden. Ik heb als Frontend developer Homies ondersteund in het in het ontwikkelingsproces, waarbij ik mijn uitgebreide kennis van React ook heb kunnen toepassen.

Resultaat: Ik heb een intuïtieve, eigentijdse website neergezet waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

Elzo Pauw
Hi, ik ben Elzo! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Frontend developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
KPN PHP Webshop zakelijk mobiel

Wat is Front End?

Met Front End wordt het zichtbare deel voor de bezoeker gebouwd. De meest voorkomende situatie is dat een Front End developer een webdesign vertaalt naar een werkend geheel in de browser. Daaronder vallen ook interacties en visuele effecten. Voor het programmeren van het Front End wordt gebruik gemaakt van HTML, CSS en Javascript.

Hoe wordt Front End ingezet door Brainbrothers?

In het kort zorgt een goede Front End developer ervoor dat een website er gelikt uitziet en werkt op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten. Met snelle laadtijden en een goede vindbaarheid in zoekmachines. Er komt heel wat om de hoek kijken. Onze Brainbrothers houden rekening met de volgende aspecten binnen hun werkzaamheden:

  • In hoeverre de website moet worden geoptimaliseerd voor mobiel en/of tablet;
  • Performance. Denk hierbij aan afbeeldingen, live updates, uitklappende artikelen of geanimeerde navigatiemenu’s.
  • Browser compatibiliteit. Functioneert en ziet de website hetzelfde eruit in de laatste versies van populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer/Edge?
  • Of de inhoud van de website/pagina goed is afgestemd op de zoekmachine (SEO).

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten