Growth Hacker inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf € 75,- per uur  Binnen 24 uur geregeld  Hulp met SEO/SEA, AB tests & meer
Vrijblijvend meer informatie
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste expert voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse sprekende Growth Hackers. Onze Brainbrothers kunnen direct starten vanaf € 75,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Growth Hackers die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien.

Al onze Growth Hackers hebben ruime expertise op het gebied van het bedenken, opzetten, analyseren van de juiste kwantitatieve inzichten en marketingcampagnes. Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur iemand voor die jou o.a. kan helpen met: AB-tests, Survey Tooling, SEO, SEA en Paid Social en nog veel meer!

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Wat is een Growth Hacker?

Een Growth Hacker richt zich op het versnellen van groei binnen een organisatie. Hierbij voert hij veel experimenten en testen uit om te kijken wat de meest effectieve manier is om snel groei te realiseren. Een Growth Hacker is een alleskunner dat verschillende online disciplines beheert; hij heeft zowel verstand van marketing als techniek.

KPN PHP Webshop zakelijk mobiel
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Hoe wordt een Growth Hacker ingezet?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren