Growth Hacker inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf € 75,- per uur  Binnen 24 uur geregeld  Hulp met SEO/SEA, AB tests & meer
Ontvang een offerte
Growth Hacking
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste expert voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse sprekende Growth Hackers. Onze Brainbrothers kunnen direct starten vanaf € 75,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Growth Hackers die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien.

Al onze Growth Hackers hebben ruime expertise op het gebied van het bedenken, opzetten, analyseren van de juiste kwantitatieve inzichten en marketingcampagnes. Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur iemand voor die jou o.a. kan helpen met: AB-tests, Survey Tooling, SEO, SEA en Paid Social en nog veel meer!

CASE. Growth Hacker voor Homies voor het versnellen van groei binnen het bedrijf.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit in de scale up fase, waardoor de wens was om acties en ontwikkelingen te bepalen en prioriteiten omtrent groei op te stellen. Hiervoor waren Growth Hackers nodig die zowel verstand van marketing als techniek hadden.

Resultaat: Door verschillende experimenten te hebben uitgevoerd is een gedegen groeiplan ontwikkeld, waarbij de eerste stappen al zichtbaar zijn; een toename in gebruikers van de app.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
KPN PHP Webshop zakelijk mobiel

Wat is een Growth Hacker?

Een Growth Hacker richt zich op het versnellen van groei binnen een organisatie. Hierbij voert hij veel experimenten en testen uit om te kijken wat de meest effectieve manier is om snel groei te realiseren. Een Growth Hacker is een alleskunner dat verschillende online disciplines beheert; hij heeft zowel verstand van marketing als techniek.

Hoe wordt een Growth Hacker ingezet?

Een Growth Hacker heeft als doel het vinden van de meest effectieve en efficiënte manier om het bedrijf te laten groeien. Binnen deze functie hoort analyseren, experimenteren en het verbeteren van bepaalde processen binnen het bedrijf. Growth Hacker wordt gezien als een verkenner van de organisatie, die voorloopt op de ontwikkelingen. Op basis van de KPI’s en uitkomsten van de experimenten worden prioriteiten gesteld om acties en ontwikkelingen te bepalen.

Onze Brainbrothers beschikken over de volgende ‘Growth Hacking’ skills:

  • Analytisch inzicht
  • Technische skills
  • Conversie optimalisatie & A/B testen
  • Visual Design
  • Marketing Automation
  • Copywriting
  • Growth Hacking Mindset
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten