Online Marketeer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf € 70,- per uur  Binnen 24 uur een kandidaat  Ervaren met SEO & SEA
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste data analist voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Online Marketeers. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Online Marketeers die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze Online Marketeers hebben ruime expertise op het gebied van SEO en SEA. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een online marketeer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Online Marketeers voor Homies voor betere online vindbaarheid van het product.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies had de wens om de marketingdoelstellingen concreet te maken, waaronder het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Hiervoor waren Online Marketeers nodig die aan de hand van een praktisch stappenplan de doelstellingen behaalden.

Resultaat: Een website die beter vindbaar is en die is gegroeid in het aantal bezoekers door middel van de juiste online campagnes.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is een Online Marketeer?

Een online marketeer is iemand die in verschillende (digitale) vakgebieden thuis is en daardoor een team van marketeers kan aansturen om de strategie van het bedrijf verder uit te rollen. Zij kunnen werkzaam zijn binnen vakgebieden als adverteren, content marketing, social media en zoekmachineoptimalisatie.

Wat doet een Online Marketeer?

Een online marketeer helpt het bedrijf met verschillende online marketing activiteiten de bedrijfsdoelstellingen te behalen. In grote lijnen voert de online marketeer de online marketing strategie door en stuurt hierbij verschillende marketeers aan de strategie door te voeren.

Onze Brainbrothers kunnen verschillende werkzaamheden op zich nemen; analyseren van de online markt, marketing advies, de uitvoering van het marketingplan en het testen staan hierin centraal.  Daarnaast zijn onze online marketeers kritisch, nieuwsgierig en streven zij continu naar het behalen van de beste resultaten voor het bedrijf.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten