Snel en simpel een Social Media Expert inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Social Media Expert inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Social Media Experts. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Social Media Experts die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze Social Media specialisten hebben ruime expertise op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van de social mediastrategie en het beheer van de verschillende kanalen zoals Facebook, Linkedin en Youtube. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een online marketeer bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Social Media experts voor die jou kan helpen met: jouw strategie op Facebook, Linkedin en Youtube. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

Aanvraag voor een Social Media Expert? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren Social Media experts bij jouw project

Je vindt de beste Social Media Experts gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) marketeers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte kandidaat voor.

Ervaren Nederlands sprekende marketeers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare online marketeers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Social Media specialist. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is .NET?

Hier komt een tekst waarin we uitleggen wat .NET precies is. Dit is goed voor SEO en het vermijden van duplicate content. Daarnaast zouden we hier wat links naar interne en externe pagina’s kunnen plaatsen. Hier komt een tekst waarin we uitleggen wat XYZ precies is. Dit is goed voor SEO en het vermijden van duplicate content. Daarnaast zouden we hier wat links naar interne en externe pagina’s kunnen plaatsen.

 

brainbrothers logo
Meer weten over onze Social Media experts? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.