Social Media Expert inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf € 70,- per uur  Binnen 24 uur een kandidaat  Ervaren met Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste data analist voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Social Media Experts. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Social Media Experts die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze Social Media specialisten hebben ruime expertise op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van de social mediastrategie en het beheer van de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een online marketeer bij jou op locatie hebt werken.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Wat is een Social Media Expert?

Een Social Media Expert ontwikkelt, activeert en beheert verschillende online platformen en zet deze op allerlei manieren in voor de organisatie. Onder sociale media vallen – naast sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn – ook weblogs en fora.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat doet een Social Media Expert?

Een Social Media Expert zet de organisatie online neer, waarbij het van belang is dat er online accounts zijn aangemaakt om het verhaal van het bedrijf te kunnen verspreiden. Ook is diegene verantwoordelijk voor een positieve merkbeleving, naamsbekendheid en onderhoudt het contact met de klant via sociale kanalen. Daarnaast is er een analytisch vermogen aanwezig, is er kennis van de markt en van sociale media en communicatie. Op de hoogte zijn van de laatste digitale ontwikkelingen en het coördineren van de sociale media is ook onderdeel van het takenpakket.

Onze Brainbrothers beschikken over de volgende functionaliteiten:

  • Analytisch ingesteld
  • Resultaatgericht
  • Onafhankelijk
  • Sociaal
  • Nemen eigen initiatief
Meer weten over onze Sociale Media experts? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Krijg direct informatie over beschikbare Sociale Media experts. Of bel 030 3039 237

[contact-form-7 404 "Not Found"]