Brainbrothers werkt met gecertificeerde PHP freelancers.

PHP freelancer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren PHP Developers  Binnen 24 uur geregeld  Ervaring met Laravel, Zend & PHP versie 7.3
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste freelancer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlands sprekende PHP Developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze developers hebben jarenlange ervaring. Altijd binnen complexe omgevingen met één of meerdere PHP frameworks zoals Laravel, Zend, Symfony, Yii of Phalcon. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Een volledig team bij KPN Zakelijk

Opdracht: Het uitbouwen van een aantal nieuwe functionaliteiten in backend PHP Symfony, van de zakelijke webshops van KPN.

Resultaat: Een snelle levering van een volledig en sterk op elkaar ingespeeld team van Brainbrothers; 4 developers, 1Tech Lead en 1 Scrum Master.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop
KPN PHP Webshop zakelijk mobiel

Wat is PHP?

Dankzij de stabiliteit en snelheid van PHP is het de afgelopen jaren uitgegroeid tot de bekendste back-end scripttaal. Aan de hand van gebruikersinstructies wordt PHP-code vertaalt naar HTML. Hierdoor kun je met PHP een dynamische webpagina laden die voorkomt als een HTML-pagina. Doordat de code dynamisch is kun je aanpasbare informatie op de pagina tonen. Bijvoorbeeld op basis van informatie in een database.

Veel kleine en grote websites maken gebruik van PHP. Inmiddels zijn er ook andere PHP-frameworks ontstaan. Bekende voorbeelden hiervan zijn Laravel of Zend. PHP is, net als bijvoorbeeld Wordpress, een vorm van open-source software. Hierdoor wordt het vaak geüpdate en verbeterd.

Hoe zetten wij PHP in?

Op dit moment worden onze PHP-developers in alle branches ingezet. Hier werken ze samen met andere software engineers en developers. Onze Brainbrothers worden voor de volgende dingen ingezet:

  1. Development en implementatie van PHP applicaties voor een website of CMS
  2. Onderhoud en testwerk van ontwikkelde PHP oplossingen
  3. Als PHP-specialist binnen een bestaand team

Onze developers hebben ervaring met één of meerdere PHP frameworks. Vaak hebben ze op meerdere type projecten gewerkt. Dit maakt ze multi-inzetbaar in verschillende rollen. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PHP.  Wij horen graag naar wat voor type developer u op zoek bent!

KPN PHP Webshop Zakelijk Tablet

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten