Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je wel een waardevolle toevoeging te kunnen zijn voor Brainbrothers? Neem dan contact met ons op!

Denk jij dat je het Brainbrothers team kan versterken, en staat jouw functie niet bij de andere vacatures? Reageer dan snel, wie weet kunnen wij jou goed gebruiken in ons team!

Als Brainbrother werk je (op locatie) als medior/senior developer voor de top 100 bedrijven in Nederland. Brainbrothers werkt voor klanten zoals ING, Bol.com, Arla, Radio 538, Sanoma, Binnenlandse zaken en Backbase. Maar ook bij de middelgrote bedrijven en startups zijn Brainbrothers actief. Als medior/senior developer bij Brainbrothers kom je altijd terecht in een inspirerende werkomgeving van de meest toonaangevende en ambitieuze bedrijven van Nederland!

Daarnaast biedt Brainbrothers jou de allerbeste arbeidsvoorwaarden in de branche. Een top salaris, aanvullende bonusregeling, auto van de zaak, studiedagen en nog veel meer! Omdat we naast hard werken het onderlinge teamgevoel belangrijk vinden zitten we als Brainbrothers na het werk niet stil. Check hier onze activiteitenpagina.

Zin om aan de slag te gaan voor mooie opdrachtgevers in een team van ervaren developers? Reageer snel!

Meer weten over werken bij Brainbrothers? Klik dan hier!

 

 

 

 

Locatie: Open

Type dienstverband: Open

Niveau: Open

Reageer op deze vacature!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Brainbrothers is altijd op zoek naar developers. Kom jij ons ambitieuze team versterken en werken voor de tofste opdrachtgevers? Dan hebben wij het volgende voor je klaar staan.

✓   Het beste salaris binnen de markt
✓   Unieke bonusregeling

✓   De tofste opdrachtgevers
✓   Auto van de zaak
✓   Een hecht team
✓   Maandelijkse masterclasses/team uitjes
✓   Persoonlijk studiebudget

Vul het formulier hiernaast in of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!

[contact-form-7 404 "Not Found"]