Inhuur van .NET developers bij jou op locatie

Je vindt bij ons hoogopgeleide Nederlands sprekende .NET developers. Brainbrothers detacheert eigen medewerkers en freelancers die direct kunnen starten vanaf €65,- per uur.

Ik wil een .NET developer inhuren

Waarom jouw .NET developer inhuren via Brainbrothers?

Brainbrothers heeft .NET developers beschikbaar uit eigen dienst en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelancers. Onze .NET developers zijn op de hoogte van de gangbare, maar ook van de nieuwste web technieken. Dit maakt dat wij altijd binnen 24 uur een passende Brainbrother klaar hebben staan voor jouw project.

 

We kunnen ervaren .NET developers leveren met kennis van onder andere:

  • ASP .NET
  • VB .NET
  • C#
  • Microsoft SQL
  • Webservices

Op dit moment zijn er 40 professionals actief

Hieronder vind je een greep uit de .NET developers die actief zijn bij mooie opdrachtgevers en binnenkort ook voor jou klaar kunnen staan.

Wij detacheren ervaren .NET developers voor jouw project

Brainbrothers is een detacheringsbureau dat developers detacheert aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Door onze specialistische kennis van webdevelopment hebben wij binnen no-time een hoogopgeleide Nederlands sprekende developer klaar staan voor jouw project. Brainbrothers heeft als missie om jouw project te laten slagen. Jouw project is ons project. Daarom zijn wij pas tevreden wanneer onze developers jouw project tot een succes hebben gemaakt.

Ervaren Nederlands sprekende developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag