Brainbrothers ondersteunt grote en kleine bedrijven en organisaties door heel Nederland door het leveren van development capaciteit op locatie.

Brainbrothers levert naast developers ook complete development teams op elke gewenste locatie in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in .Net, EPI, Sitecore, PHP, React, Magento, Drupal, Angular, DevOps, AWS, Laravel en Symphony.

Daarnaast bemiddelt Brainbrothers ook freelance webdevelopers voor haar klanten. Door onze expertises en samenwerkingen zijn wij in staat opdrachtgevers te ondersteunen op momenten waarbij specifieke developmentkennis ontbreekt.  

Onze 200 Brainbrothers staan voor jou klaar!

Webdevelopment 

Sinds 2015 is Brainbrothers actief en inmiddels hebben we al meer dan 300 opdrachtgevers ondersteund in diverse branches.

Onze versterking bestaat uit onze eigen developers en freelancers developers waarmee wij geregeld samenwerken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren developers, die zich thuis voelen in ieder bedrijf en organisatie.

En het belangrijkste; onze Brainbrothers weten wat ze doen. Aangezien wij het als bedrijf belangrijk vinden dat onze Brainbrothers zich constant blijven ontwikkelen, motiveren we studiedagen en zelfontwikkeling.

Brainbrothers heeft 2 kantoren. In Amsterdam en Utrecht van waaruit wij onze opdrachtgevers ondersteunen.

Plaats direct een aanvraag >