Jouw partner in development. Wij zijn Brainbrothers.

De juiste developer op het juiste moment. Als development partner garanderen we digitale continuïteit, zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf.

Sinds 2015 hebben wij al meer dan 300 opdrachtgevers ondersteund in diverse branches. Brainbrothers ondersteunt bedrijven op het gebied van development en applicatiebeheer. Naast developers en digital marketeers leveren wij ook complete development teams op elke gewenste locatie.

Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers
Digitale experts in alle soorten en maten.

Wij gaan elke uitdaging aan in het digitale domein. Voor elke development vraagstuk hebben wij een passende oplossing. Daarom werken we samen met prachtige bedrijven.

Ons werk. Deze bedrijven ondersteunen wij.

Geen geschuif met CV's. Maar aan de slag met digitale experts.

Ieder bedrijf is anders en elk development vraagstuk is dat ook. Daarom gaan we altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Dat kan een developer zijn – op locatie of remote, maar ook het beheer van jouw applicaties. In dat geval nemen we je alles uit handen: van bug fixing tot optimalisatie.

Binnen 24 uur regelen we een oplossing. Dankzij ons uitgebreide netwerk van eigen medewerkers en freelancers ben je verzekerd van ervaren developers. Hierbij zoeken we altijd naar de juiste match tussen onze developers en jouw bedrijf. Ervaar het zelf!

Ontvang een offerte
1. Plaats een aanvraag
2. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden
3. Je ontvangt een voorstel (developer op locatie/remote of applicatie beheer)
4. Binnen 24 uur kunnen we aan de slag

Werken bij Brainbrothers? Wij zoeken jou!

Een flexibele werkomgeving, ambitieuze en enthousiaste collega’s en werken met de nieuwste technieken. Uitdagend, maar vooral erg leuk! Als Brainbrother krijg je een uitstekend salaris, samen met de beste secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je als extra beloning een deel van je uurtarief! Uiteraard krijg je een auto van de zaak, een goede studie regeling en een mooi pensioen.

Join the team

Onze locaties

Driebergen

Hoofdstraat 23
3971 KA Driebergen

Amsterdam

Willem Fenengastraat 4b
1096 BN Amsterdam

Rotterdam

Weena 505
3013 AL Rotterdam

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten