AWS-Certified-Developer
Brainbrothers werkt met gecertificeerde AWS developers.

AWS developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

 Ervaren AWS Developer  Binnen 24 uur geregeld  Vanaf €70,- per uur
Ontvang een offerte
AWS Developer
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende developers die AWS gebruiken als Microservice. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van gebruikers die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Wat is AWS?

AWS – ook wel Amazon Web Services – is een cloud-based platform met meer dan 165 aangeboden services van datacentra wereldwijd. Daarmee is het werelds meest uitgebreide platform. Verschillende bedrijven die AWS gebruiken – waaronder snelgroeiende startups, grote ondernemingen en toonaangevende instanties – vertrouwen op AWS om flexibeler te worden en de kosten te verlagen.

KPN PHP Webshop zakelijk mobiel
KPN PHP Webshop Zakelijk Tablet

Wat doet een AWS developer?

Werkzaamheden van een AWS ontwikkelaar variëren van het ontwerpen van de software en systemen, tot het implementeren, beheren en onderhouden ervan. Onze Brainbrothers voeren onder andere de volgende taken uit binnen architectuur, systeembeheer en softwareontwikkeling.

 • Applicaties migreren van, naar en op platforms
 • API’s en SDK’s gebruiken
 • Het implementeren van beveiligingsmaatregelen
 • Monitoren en testen van systemen
 • Het implementeren, beheren en bedienen van schaalbare systemen

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro

  CASEEen nieuwe custom Wordpress website voor Oger

  Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

  Resultaat: Een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers en een gemakkelijk te onderhouden website voor de marketeers van OCFS.

  Ardjan Swerink
  Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
  Meer informatie

  Wat is WordPress?

  WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

  WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

  Wat kun je met WordPress?

  WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

  Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren