×

Werken bij Brainbrothers - Groei met ons en Word een Digital Expert

Kom werken bij Brainbrothers!

Kom werken bij Brainbrothers!

Kom jij ons versterken?

Wij zijn Brainbrothers

Bij Brainbrothers werken we samen met ambitieuze en enthousiaste talenten om digitale oplossingen te bieden voor onze klanten. Als development partner garanderen we digitale continuïteit, zodat bedrijven zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het runnen van hun bedrijf.


Sinds 2015 hebben wij meer dan 300 opdrachtgevers in diverse branches ondersteund op het gebied van development en digitale uitdagingen. Wij leveren niet alleen developers en digital marketeers, maar ook complete development teams op elke gewenste locatie.

Vacatures

Vacatures

Kom werken bij Brainbrothers!

Wij zijn op zoek naar ambitieuze en enthousiaste talenten die samen met ons willen groeien. Bij Brainbrothers waarderen we alle skills, kennis en kunde van onze medewerkers. Als Brainbrother krijg je niet alleen een uitstekend salaris en de beste secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een deel van je uurtarief als extra beloning. Daarnaast bieden wij een auto van de zaak, goede studieregelingen en een mooi pensioen.


Maar dat is nog niet alles. Bij Brainbrothers organiseren wij ook maandelijks inspirerende teamuitjes, workshops en themabijeenkomsten waarin we de nieuwste technieken, ontwikkelingen en tooling op het gebied van web development bespreken. Sluit je aan bij ons team en ontdek alle kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer nu en werk binnenkort mee aan uitdagende digitale projecten!

Contact

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière.  Kom gerust eens langs voor een kennismaking waarin we kunnen horen waar jouw ambities liggen. Brainbrothers bedient tal van type A klanten in de Randstad en daar buiten. We hebben tal van eigen projecten en klant projecten waar je development skills meer dan welkom zijn. Wat uniek is bij Brainbrothers is dat je bij ons na een dienstverband van een jaar, je de lopende opdracht vanuit loondienst mee kan nemen als freelancer. Wij kunnen je begeleiding bieden gedurende dit traject.

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Business Director 030 – 30 39 273