×

Huur een Ervaren Digital Project Manager bij Brainbrothers

Brainbrothers werkt met de beste Digital Project Managers

Een Digital Project Manager inhuren?
Brainbrothers helpt je verder.

✓ De beste Digital Project Managers
✓ Binnen 48 uur geregeld

Azure dashboard

Altijd de juiste Project Manager voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Project Managers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren Project Managers die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en snel de omgeving eigen maken; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze mensen kunnen op zeer korte termijn starten en we werken met flexibel opzegbare contracten.

Al onze Project Managers hebben jarenlange ervaring met het aansturen van multi disciplinaire ontwikkelteams, het beheren van budgetten, het in de gaten houden van de voortgang en afgesproken deadlines, het communiceren met de desbetreffende stakeholders en het monitoren van de geleverde kwaliteit.


De Project Managers van Brainbrothers zijn bekend met Scrum/Agile werkmethodiek en hebben een mooi track record aan opdrachtgevers en projecten binnen uiteenlopende branches. Ook kunnen zij goed overweg met de bekende Project Management tooling zoals Jira, Basecamp of Trello.


Brainbrothers is onderdeel van 4NG, wij zijn ontstaan vanuit de digital agency wereld, waardoor wij als geen ander begrijpen waar een goede Project Manager aan moet voldoen om jouw project te laten slagen.

Wat doen onze Project Managers?

Een Brainbrothers Project Manager is iemand die de verbinding legt tussen business en IT.


Digital Project Management is een vakgebied dat organisaties helpt door het leggen van deze verbinding tussen ‘business’ en ‘ICT’. Ze dragen verantwoordelijkheid voor het managen van bezetting, budgetten, bewaken van de voortgang, planningen, procesverbetering en het signaleren en inschatten van de risico’s. Daarnaast onderhoud een project manager de contacten met de verschillende stakeholders. Een hedendaagse Project Manager Digital heeft weet van Scrum/Agile werkwijze en weet hier de werkprocessen op in te richten.

BB group