×

Backend Architect Nodig? Kies Brainbrothers

Backend Architect
inhuren? Brainbrothers
helpt je verder

Ervaren Backend Architect

Binnen 48 uur geregeld

Architectuur ervaring met C#, Node, Java, PHP, Python of Ruby of aanverwante talen

Team

Altijd de juiste backend (solution) architect developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende backend architecten die verantwoordelijkheid nemen in het nemen van technische beslissingen tijdens het ontwikkelproces, het adviseren en kiezen van de juiste tech stack, het uitdenken en opzetten van structuren, richtlijnen en standaarden op voor het ontwikkelteam en nemen waar nodig de opdrachtgever mee in het maken van deze keuzes.


Of in het geval van een solution architect juist meer op de voorgrond treden naar de betrokken stakeholders toe om de bedrijfsbehoeften te achterhalen. Onze mensen zijn bedreven in het definiëren van de huidige architectuur, componenten, interfaces en integraties van de oplossing en het uitvoeren van architectuurvisie. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met factoren als schaalbaarheid, beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid.


Dankzij ons uitgebreide netwerk ben je verzekerd van ervaren backend architecten, welke vrijwel direct kunnen starten.


Al onze architecten hebben jarenlange ervaring binnen complexe en technisch hoogwaardige omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een lead ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.