×

Brainbrothers

Wij zijn Brainbrothers

Wij zijn Brainbrothers

Jouw partner in development

Complete development teams of een individuele developer op elke gewenste locatie

Op zeer korte termijn aan de slag met de beste digitale experts. Ieder bedrijf is anders en elk development vraagstuk is dat ook. Daarom gaan wij altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Dit kan een developer zijn – op locatie of remote – maar ook een digitale specialist zoals een Scrum Master, Tester of Performance Marketeer.


Binnen 48 uur hebben wij een passende oplossing voor jouw digitale vraagstuk. Dankzij ons uitgebreide netwerk van eigen medewerkers en freelancers ben je verzekerd van ervaren mensen die zowel qua ervaring als persoon goed aansluiten bij jouw organisatie. Brainbrothers staat bekend om haar snelheid en marktkennis. Wij zoeken altijd naar de juiste match tussen onze developers/specialisten en jouw bedrijf. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Brainbrothers staat altijd voor je klaar.

Ons werk

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Binnen 48 uur een passende oplossing met Brainbrothers

Geen geschuif met cv's, maar direct aan de slag met de beste digitale experts. Ieder bedrijf is anders en elk development vraagstuk is dat ook. Daarom gaan wij altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Dit kan een developer zijn – op locatie of remote – maar ook een digitale specialist zoals een Scrum Master, Tester of Performance Marketeer.


Binnen 48 uur regelen wij een passende oplossing voor jouw digitale vraagstuk. Dankzij ons uitgebreide netwerk van eigen medewerkers en freelancers ben je verzekerd van ervaren developers die naadloos aansluiten bij jouw organisatie. Wij zoeken altijd naar de juiste match tussen onze developers en jouw bedrijf. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Brainbrothers staat voor je klaar.

Ontvang direct een offerte

We helpen je graag verder aan de beste specialist voor jouw digitale project. Graag ontvangen we je aanvraag, zodat wij geheel vrijblijvend één of meerdere specialisten in het gewenste vakgebied kunnen voorstellen. Dankzij onze uitgebreide pool van eigen medewerkers en freelance specialisten kunnen we je snel en gericht verder helpen.

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Business Director 030 – 30 39 273