×

Huur een Ervaren Metaverse Consultant bij Brainbrothers

Brainbrothers werkt met de beste Metaverse Consultants

Metaverse Consultant inhuren?

Brainbrothers helpt je verder.

  • Ervaren Metaverse Consultant

  • Binnen 48 uur voorgesteld

  • Kennis van de juiste aanpak en uitvoering om jouw bedrijf naar de Metaverse te krijgen

BB-group

Altijd de juiste consultant voor jouw project

Brainbrothers detacheert ervaren Nederlandssprekende metaverse specialisten. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren mensen die weten waar ze het over hebben in dit zeer nieuwe vakgebied. Zij kunnen jouw office experience binnen de metaverse op de juiste wijze realiseren.

Of jouw metaverse ambitities nu beter passen om te ontwikkelen binnen Decentralland, Spatial, AltSpaceVR of Raum. Door samen in gesprek te gaan weten wij als geen ander wat de beste afweging is voor jouw bedrijf en hebben wij de expertise en knowhow in huis om je bedrijf op een professionele manier naar de metaverse te helpen.

CASE

Een metaverse omgeving voor een beursgenoteerd internationaal recruitment bedrijf.

Opdracht: Onze opdrachtgever wilde graag een online meeting ruimte voor het geven van presentaties door de board aan de stakeholders uit de verschillende landen. Op deze manier kan onze opdrachtgever op innovatieve en leuke wijze met elkaar samenkomen in een inspirerende omgeving. Met herkenbare Avatars vinden de collega's het daarbij leuk om na afloop in de Metaverse digitaal een drankje met elkaar te doen en elkaar beter te leren kennen. Ook fungeert de office ruimte in de Metaverse als plek waar kennis gemaakt kan worden met nieuwe kandidaten en klanten.

Resultaat: Een online office space in de huisstijl van het real life kantoor maar dan in de Metaverse, waarin presentaties kunnen worden gegeven, collega's onderling kunnen communiceren, salesgesprekken met klanten en kennismakingsgesprekken met kandidaten gehouden kunnen worden.

Brainbrothers

Wat is Metaverse?

De Metaverse is 'een geïntegreerd netwerk van virtuele 3D-werelden."

De term Metaverse wordt gebruikt om een combinatie van de virtual reality- en mixed reality-werelden te beschrijven die toegankelijk zijn via een browser of voor meer beleving via een headset. Binnen de metaverse hebben mensen realtime interacties en ervaringen met elkaar. Je kiest je Avatar en kan jezelf bewegen binnen virtuele en vaak fantasierijke omgevingen.

De huidige toename van de aandacht voor de Metaverse wordt deels gedreven door het zeer recente vermogen om virtuele objecten, ervaringen of land volledig te 'bezitten'. Blockchain technologie maakt het mogelijk om virtueel object/land nauwkeurig te definiëren, zodat het kan worden gekocht en verkocht. Er zijn hele Metaverse werelden gebaseerd op deze nieuwe economie. Decentraland en Sandbox zijn bijvoorbeeld beide metaverse werelden die virtueel land verkopen aan bedrijven die virtuele gebouwen bouwen. Sotheby's, het bijna 300 jaar oude veilinghuis, heeft een gebouw in Decentraland waar je avatar rond kan lopen en kan zien wat er wordt geveild. En Republic Realm, een bedrijf dat land in de Metaverse ontwikkelt, heeft onlangs $4,3 miljoen betaald voor een stuk virtueel land in de metaverse-wereld Sandbox.