×

Frontend Architect Nodig? Krijg Hulp van Brainbrothers

Frontend Architect
inhuren? Brainbrothers
helpt je verder

Ervaren Frontend Architect

Binnen 48 uur geregeld

Architectuur ervaring met React, Next, Vue, Nuxt, Angular of andere gewenste front end stack

Team

Altijd de juiste frontend (solution) architect voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende frontend architecten die verantwoordelijkheid nemen in het nemen van technische beslissingen tijdens het ontwikkelproces, het kiezen van en het adviseren over de juiste tech stack, het uitdenken en opzetten van structuren, richtlijnen en standaarden op voor het ontwikkelteam en nemen waar nodig de opdrachtgever mee in het maken van deze keuzes.


Of in het geval van een solution architect juist meer op de voorgrond treden naar de betrokken stakeholders toe om de bedrijfsbehoeften te achterhalen. Onze mensen zijn bedreven in het definiëren van de huidige architectuur, componenten, interfaces en integraties van de oplossing en het uitvoeren van architectuurvisie. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met factoren als schaalbaarheid, beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid.


Dankzij ons uitgebreide netwerk ben je verzekerd van ervaren frontend architecten, welke vrijwel direct kunnen starten.


Al onze architecten hebben jarenlange ervaring binnen complexe en technisch hoogwaardige omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een architect bij jou op locatie hebt werken.