Snel en simpel een Angular developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Angular developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Angular developers. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Angular ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Angular developers een gecombineerde ervaring met tooling als Angular JS, Angular versies tm 7, Javascript ES6, HTML, CSS, SASS, LESS en GIT. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Angular Developer bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Angular developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match en regio.

Aanvraag voor Angular developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren Angular developers bij jouw project

Je vindt de beste Angular developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Angular programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte ontwikkelaar voor.

Ervaren Nederlands sprekende Angular developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Angular developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is Angular?

Angular is een JavaScript-framework dat ontwikkeld is om aan de eisen van grote en complexe webapplicaties te kunnen voldoen. Angular is oorspronkelijk gemaakt voor een project bij Google, maar er is inmiddels een grote open-source community actief. Angular wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit.

 

Angular Logo
Meer weten over onze Angular developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.