Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Blockchain developers.

Blockchain developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

 Ervaren Blockchain developers  Binnen 24 uur geregeld  Ook ervaring met PHP, CSS & HTML
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Blockchain developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Blockchain ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Blockchain developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Een nieuw dashboard voor Cedar

Opdracht: Cedar maakt zich sterk voor auteursrechthebbenden. Zij wilden hun bestaande processen verbeteren bij het vorderen van royalties. Brainbrothers werd ingehuurd om met Blockchain het proces te optimaliseren.

Resultaat: Een dashboard dat het proces van vordering van royalties beter in kaart brengt.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
Dashboard Cedar
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is Blockchain?

Het wordt gezien als een van de grootste technologische uitvindingen sinds het internet. Blockchain is een database waarin transacties worden opgeslagen – veel bedrijven verkennen daarom deze vorm van technologie, omdat het de mogelijkheid biedt data veilig en efficiënt op te slaan.

Allerlei transacties kunnen opgeslagen worden; een digitale munt zoals de Bitcoin of belangrijke gegevens die worden uitgewisseld tussen 2 partijen. Denk dan aan contracten, diploma’s of eigendomsbewijzen. Beide transacties worden door twee partijen digitale ‘ondertekend’ en direct opgeslagen in de database. De informatie die wordt opgeslagen in Blockchain wordt onleesbaar gemaakt door cryptografie. Alle data wordt namelijk in blokjes opgeslagen in een groot netwerk van computers, waarbij elke blokje informatie bevat van het vorige blokje. Dit maakt het een onkraakbare ketting aan informatie.

Wat doet een Blockchain developer?

Een Blockchain developer is een software developer die zich richt op het ontwikkelen en optimaliseren van blockchain software, het opzetten van protocollen, het bewerken van de architectuur van blockchain systemen en het ontwikkelen van slimme contracten en webapplicaties. Een van de bekendste blockchain toepassingen is de digitale munt genaamd Bitcoin.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten