Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Drupal developers.

Drupal developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

 Senior Drupal developers  Binnen 24 uur geregeld  Ook ervaring met Drupal 7 & 8
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Drupal developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Drupal ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Drupal developers ervaring met zowel Drupal 7 en 8. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Drupal developer bij jou op locatie hebt werken.

Wat is Drupal?

Drupal is een open source content management systeem, geschreven in PHP. Het systeem wordt gebruikt om verschillende soorten content te publiceren, te beheren en te organiseren op websites of blogs. Naast dat het fungeert als back-end framework voor verschillende websites, gebruiken systemen Drupal ook voor kennisbeheer en zakelijke samenwerkingen.

KPN PHP Webshop zakelijk mobiel
KPN PHP Webshop Zakelijk Tablet

Wat doet een Drupal developer?

Als Drupal developer speel je vaak een belangrijke rol in het creëren van technische oplossingen. Onze Brainbrothers voeren de volgende werkzaamheden uit op locatie:

  • Meedenken met klanten, om hun website nog succesvoller te maken
  • De uitdagingen van klanten zo efficiënt en effectief mogelijk oplossen
  • Technische complexe vraagstukken vertalen naar technische ontwerpen
  • Hebben een goede beheersing van PHP en MySQL

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro

CASEEen nieuwe custom Wordpress website voor Oger

Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

Resultaat: Een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers en een gemakkelijk te onderhouden website voor de marketeers van OCFS.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren