×

Drupal developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Drupal

Drupal 9 komt eraan. Zorg dat je er klaar voor bent.

Drupal developer nodig?
Brainbrothers helpt je verder.

Binnen 48 uur geregeld

Op locatie of remote

Ook ervaring met Drupal 7, 8 & 9

Drupal development
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert binnen 24 uur hoogopgeleide Nederlandssprekende Drupal developers. Bij ons ben je verzekerd van de juiste developer omdat wij altijd naar de juiste match tussen onze programmeurs en jouw bedrijf zoeken. Onze developers kunnen zowel op locatie of remote aan de slag en voelen zich snel thuis binnen het bedrijf, waardoor ze direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play   


Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen met Drupal. Vaak hebben onze Drupal programmeurs ervaring met zowel Drupal 7 en 8 en binnenkort ook Drupal 9. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Drupal programmeur binnen jouw team hebt. 

Drupal 9 komt eraan. Ben jij er klaar voor?

Je kunt Drupal 7 nog gebruiken zolang je de installatie blijft updaten tot de end-of-life datum. Daarna heb je een jaar tijd om over te stappen naar Drupal 9. Ook is er de optie om direct over te stappen naar Drupal 8. Een nieuwe website in Drupal 8 zorgt ervoor dat de website meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en sluit daarbij naadloos aan op Drupal 9.   


Een overstap van Drupal 7 naar Drupal 8 is complexer, omdat er een grotere wijziging in architectuur zit tussen deze twee versies. De overstap van Drupal 8 naar Drupal 9 is daarentegen kleiner. Om voor de transitie klaar te zijn hoef je met Drupal 8 de komende tijd alleen te zorgen dat je website up-to-date blijft. Bij Brainbrothers helpen we je graag met de migratie naar Drupal 9. Wij hebben al ruime kennis in het implementeren en onderhouden van Drupal.   

Hi, ik ben Sebastiaan! Wil je meer weten over Drupal 9 en de juiste implementatie hiervan? Ik help je graag verder.

Hi, ik ben Sebastiaan! Wil je meer weten over Drupal 9 en de juiste implementatie hiervan? Ik help je graag verder.

Timeline drupal
KPN tablet

Wat doet een Drupal developer?

Als Drupal developer speel je vaak een belangrijke rol in het creëren van technische oplossingen. Onze Brainbrothers, voeren de volgende werkzaamheden uit op locatie: 

  • Meedenken met klanten, om hun website nog succesvoller te maken  
  • De uitdagingen van klanten zo efficiënt en effectief mogelijk oplossen  
  • Technische complexe vraagstukken vertalen naar technische ontwerpen  
  • Hebben een goede beheersing van PHP en MySQL