Drupal 9 komt eraan. Zorg dat je er klaar voor bent.

Drupal developer nodig? Brainbrothers helpt je verder.

 Binnen 24 uur geregeld  Op locatie of remote  Ook ervaring met Drupal 7, 8 & 9
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert binnen 24 uur hoogopgeleide Nederlandssprekende Drupal developers. Bij ons ben je verzekerd van de juiste developer omdat wij altijd naar de juiste match tussen onze programmeurs en jouw bedrijf zoeken. Onze developers kunnen zowel op locatie of remote aan de slag en voelen zich snel thuis binnen het bedrijf, waardoor ze direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ 

Al onze programmeurs hebben jarenlange Drupal ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Drupal developers ervaring met zowel Drupal 7 en 8 en binnenkort ook Drupal 9. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Drupal developer binnen jouw team hebt.

Drupal 9 komt eraan. Ben jij er klaar voor?

Vanaf november 2021 worden Drupal 7 en 8 niet meer ondersteunt. Dat wil zeggen dat de website blijft werken, maar de systemen niet meer worden voorzien van veiligheidupdates. In 2020 is Drupal 9 gelanceerd.

Je kunt Drupal 7 nog gebruiken zolang je de installatie blijft updaten tot de end-of-life datum. Daarna heb je een jaar tijd om over te stappen naar Drupal 9. Ook is er de optie om direct over te stappen naar Drupal 8. Een nieuwe website in Drupal 8 zorgt ervoor dat de website meegaat met de nieuwste ontwikkelingen en sluit daarbij naadloos aan op Drupal 9.

Een overstap van Drupal 7 naar Drupal 8 is complexer, omdat er een grotere wijziging in architectuur zit tussen deze twee versies. De overstap van Drupal 8 naar Drupal 9 is daarentegen kleiner. Om voor de transitie klaar te zijn hoef je met Drupal 8 de komende tijd alleen te zorgen dat je website up-to-date blijft.

Bij Brainbrothers helpen we je graag met de migratie naar Drupal 9. Wij hebben al ruime kennis in het implementeren en onderhouden van Drupal.

sebastiaan elsevier stokmans manager brainbrothers utrecht
Hi, ik ben Sebastiaan! Wil je meer weten over Drupal 9 en de juiste implementatie hiervan? Ik help je graag verder.
Help mij overstappen naar Drupal 9
Tijdlijn Drupal 9

Wat is Drupal?

Drupal is een open source content management systeem, geschreven in PHP. Het systeem wordt gebruikt om verschillende soorten content te publiceren, te beheren en te organiseren op websites of blogs. Naast dat het fungeert als back-end framework voor verschillende websites, gebruiken systemen Drupal ook voor kennisbeheer en zakelijke samenwerkingen.

KPN PHP Webshop zakelijk mobiel
KPN PHP Webshop Zakelijk Tablet

Wat doet een Drupal developer?

Als Drupal developer speel je vaak een belangrijke rol in het creëren van technische oplossingen. Onze Brainbrothers voeren de volgende werkzaamheden uit op locatie:

  • Meedenken met klanten, om hun website nog succesvoller te maken
  • De uitdagingen van klanten zo efficiënt en effectief mogelijk oplossen
  • Technische complexe vraagstukken vertalen naar technische ontwerpen
  • Hebben een goede beheersing van PHP en MySQL

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten