×

Java developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Java

Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Java developers.

Java developer inhuren?

Brainbrothers helpt je verder

Binnen 24 uur geregeld

Developer op locatie of remote

Ervaren met Maven, Spring, JEE & meer

Java
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert de hoogopgeleide Java developers. Wij kijken altijd naar de juiste oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van ervaren ontwikkelaars, die zich snel thuis voelen. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze programmeurs hebben jarenlange Java ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Java Developer bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze Java Developers een gecombineerde ervaring met tooling als JEE, Spring, Maven en Hybernate.

Wat is Java?

Java is een programmeertaal en computerplatform. Het is door Sun Microsystems in 1995 geïntroduceerd. Deze programmeertaal is opgebouwd uit objecten – wat een bestand of een stuk tekst is. Java wordt veelal toegepast binnen websites. Maar ook voor computerspellen, mobiele telefoons en servers. Het is een platformonafhankelijke taal, wat inhoudt dat het functioneert ongeacht het besturingssysteem. Ook wordt het veelal gebruikt om backend-systemen te maken, zoals API’s en microservices.


Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, Java is overal.

Onefit
Onefit

Hoe werken onze Java developers?

De syntaxis is voor een groot deel gebaseerd op de C++ taal. Overigens dient Java niet verward te worden met Javascript, dat is namelijk een scripttaal en wordt ingezet voor het uitvoeren van kleine, veelvoorkomende taken. Onze Java developers werken aan:

  1. Ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen, zoals websites, games of mobiele applicaties.
  2. Onderhouden, testen en verbeteren van bestaande Java-toepassingen.

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen