×

Java developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Java developer inhuren?

Brainbrothers helpt je verder

Binnen 48 uur geregeld

Developer op locatie of remote

Ervaren met Maven, Spring, JEE & meer

Hoe werken onze Java developers?

De syntaxis van Java is voor een groot deel gebaseerd op de C++ taal. Onze Java specialisten en developers werken aan het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen, zoals websites, games of mobiele applicaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhouden, testen en verbeteren van bestaande Java-toepassingen. Het is belangrijk op te merken dat Java niet verward moet worden met Javascript, dat is namelijk een scripttaal en wordt ingezet voor het uitvoeren van kleine, veelvoorkomende taken.  

Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert de hoogopgeleide Java specialisten en developers. Wij kijken altijd naar de juiste oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van ervaren Java specialisten en developers, die zich snel thuis voelen. Onze Java specialisten en developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze Java specialisten en programmeurs hebben jarenlange Java ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Java specialist of developer bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze Java specialisten en Developers een gecombineerde ervaring met tooling als JEE, Spring, Maven en Hybernate.