Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Java developers.

Java developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Java developers  Binnen 24 uur geregeld  Ervaren met Maven, Spring, JEE & meer
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Java Developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Java ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Java Developer bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze Java Developers een gecombineerde ervaring met tooling als JEE, Spring, Maven en Hybernate.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Wat is Java?

Java is een programmeertaal en computerplatform. Het is door Sun Microsystems in 1995 geïntroduceerd. Deze programmeertaal is opgebouwd uit objecten – wat een bestand of een stuk tekst is. Java wordt veelal toegepast binnen websites. Maar ook voor computerspellen, mobiele telefoons en servers. Het is een platformonafhankelijke taal, wat inhoudt dat het functioneert ongeacht het besturingssysteem. Ook wordt het veelal gebruikt om backend-systemen te maken, zoals API’s en microservices.

Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, Java is overal.

OneFit Laravel Website Mobile
OneFit Laravel Website

Hoe werken onze Java developers?

De syntaxis is voor een groot deel gebaseerd op de C++ taal. Overigens dient Java niet verward te worden met Javascript, dat is namelijk een scripttaal en wordt ingezet voor het uitvoeren van kleine, veelvoorkomende taken.

Onze Java developers werken aan:

  1. Ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen, zoals websites, games of mobiele telefoons.
  2. Onderhouden, testen en verbeteren van bestaande Java-toepassingen.
Meer weten over onze Java developers? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Krijg direct informatie over beschikbare Java developers. Of bel 030 3039 237