×

Javascript ES6 developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Javascript

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Javascript ES6 developers.

JavaScript ES6 developer nodig?

300+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Javascript ES6 developers Binnen 48 uur geregeld✓ Ervaring met tooling als HTML, CSS, SASS, LESS en GIT

Nodejs
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Vanilla Javascript/Javascript ES6 developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze programmeurs hebben jarenlange Javascript ES6 ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Javascript ES6 developers een gecombineerde ervaring met tooling als: HTML, CSS, Sass, Less en Git. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Javascript ES6 developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Javascript ES6 ondersteuning voor een applicatie van PostNL

Opdracht: Ik ben werkzaam geweest in het development team van PostNL om hen te ondersteunen in de optimalisatie van de app.


Het resultaat: Ik heb verschillende API´s gebouwd die door middel van Javascript de applicatie van de klant goed ondersteunen.

Hi, ik ben Berend! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Javascript developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Berend! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Javascript developer? Stuur ons een bericht.

PostNL
Staatsloterij

Wat is Javascript ES6?

JavaScript is een veelgebruikte scripttaal om webapplicaties te ontwikkelen en webpagina’s interactief te maken. Door middel van HTML wordt het script overgebracht in de webbrowser en hierin uitgevoerd. ES6 verwijst naar de 6e versie van de ECMA Script programmeertaal. ECMA Script is de gestandaardiseerde naam van JavaScript. Versie 6 is de opvolger van versie 5, die in 2011 werd uitgebracht. Het is een verbetering in de JavaScript-taal, waarbij meer functies zijn toegevoegd om grootschalige ontwikkeling van software gemakkelijker te maken.


De taalregels van JavaScript komen overeen met programmeertaal Java, maar er zijn grote verschillen tussen deze twee talen. JavaScript is namelijk een scripttaal, wat wil zeggen dat je er ‘mini programma’s’ mee kunt schrijven die taken automatiseren. Java, daarentegen, creëert applicaties die in een virtuele machine uitgevoerd kunnen worden.

Wat doet een JavaScript ES6 developer?

Een JavaScript programmeur is onder andere bezig met het ontwikkelen en implementeren van JavaScript webapplicaties. Daarnaast houden een developer zich bezig met het onderhouden, verbeteren en testen van bestaande JavaScript-code en applicaties.

Onze Brainbrothers houden zich ook bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Advies geven omtrent JavaScript-toepassingen
  • Vereisten van opdrachtgevers omzetten in praktische oplossingen
  • Optreden als probleemoplosser in voorkomende gevallen
  • De softwaredocumentatie van JavaScript verzorgen
KPn

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 48 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen