Snel en simpel een Laravel developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Laravel developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Laravel developers. Onze eigen Laravel medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Laravel developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Laravel developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Laravel developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een Laravel developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren Laravel developers voor jouw project

Je vindt de beste Laravel developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Laravel developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend een geschikt CV.

Ervaren Nederlands sprekende Laravel developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare Laravel developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze Laravel developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is Laravel?

Laravel is een PHP framework. Dit framework maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig web applicaties te ontwikkelen.