Brainbrothers werkt met gecertificeerde Laravel developers.

Laravel developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Laravel developers  Binnen 24 uur geregeld
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandse freelance Laravel developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Laravel developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

CASE. Twee Laravel developers voor het team van OneFit

Opdracht: Gezien de groei van OneFit was er op de backend een kwaliteitsslag nodig om de applicaties goed draaiende te houden. Hiervoor ben ik met mijn collega toegevoegd aan het bestaande team van 4 developers.

Resultaat: We hebben de backend opnieuw ingericht en opgebouwd waardoor OneFit kan blijven voldoen aan de wensen van hun klanten.

Hi, ik ben Yarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je Laravel developers? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
OneFit Laravel Website
OneFit Laravel Website Mobile

Wat is Laravel?

Laravel is een PHP framework. Dit framework maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig web applicaties te ontwikkelen.

Sinds de uitrol in 2010 is Laravel in razend tempo uitgegroeid tot het populairste PHP-framework. Het is bij uitstek geschik voor het bouwen van maatwerk (web)applicaties en API’s. Laravel is betrouwbaar, krachtig en simpel te onderhouden. De laadtijd van webpagina’s in Laravel is erg laag.

De specialisten van Brainbrothers zijn bedreven in het maken van grote en complexe applicaties in Laravel. Onze experts kunnen u helpen met het ontwikkelen van applicaties, API’s of met onderhoud aan bestaande oplossingen. Ook zijn ze bekend met de laatste release, Laravel 5. Hiermee voldoen wij aan de vraag van vele van onze klanten: het bouwen van snelle en veilige applicaties.

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten