×

Laravel developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Laravel

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Laravel developers.

Laravel developer nodig?

300+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Laravel developers

Binnen 48 uur geregeld

c-development
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandse freelance Laravel developers met expertise in Laravel. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘principe. Onze Laravel developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Laravel developer bij jou op locatie hebt. 


Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Laravel developers met expertise in Laravel PHP aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief. Wij vinden voor jou de Laravel developer die bij jou past!  

CASE

Twee Laravel developers voor het team van OneFit

Opdracht: Gezien de groei van OneFit was er op de backend een kwaliteitsslag nodig om de applicaties goed draaiende te houden. Hiervoor ben ik met mijn collega toegevoegd aan het bestaande team van 4 developers. 


Resultaat: We hebben de backend opnieuw ingericht en opgebouwd waardoor OneFit kan blijven voldoen aan de wensen van hun klanten. 

Hi, ik ben Yarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je Laravel developers? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Yarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je Laravel developers? Stuur ons een bericht.

Staatsloterij