Snel en simpel een Laravel developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Laravel developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandse Laravel developers. Onze eigen Laravel medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Laravel programmeurs die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Laravel developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een Laravel developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren Laravel developers bij jouw project

Je vindt de beste Laravel developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Laravel ontwikkelaars aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend een geschikt CV.

Ervaren Nederlands sprekende Laravel developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare programmeurs voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Laravel developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

OneFit Laravel Website

Twee Laravel developers toegevoegd aan het team van OneFit

Opdracht: Gezien de groei van OneFit was er op de backend een kwaliteitsslag nodig om de applicaties goed draaiende te houden. Hiervoor hebben we twee Laravel developers toegevoegd aan het bestaande team van 4 developers.

Resultaat: De backend is opnieuw ingericht en opgebouwd waardoor OneFit kan blijven voldoen aan de wensen van hun klanten.

Wat is Laravel?

Laravel is een PHP framework. Dit framework maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig web applicaties te ontwikkelen.

Sinds de uitrol in 2010 is Laravel in razend tempo uitgegroeid tot het populairste PHP-framework. Het is bij uitstek geschik voor het bouwen van maatwerk (web)applicaties en API’s. Laravel is betrouwbaar, krachtig en simpel te onderhouden. De laadtijd van webpagina’s in Laravel is erg laag.

De specialisten van Brainbrothers zijn bedreven in het maken van grote en complexe applicaties in Laravel. Onze experts kunnen u helpen met het ontwikkelen van applicaties, API’s of met onderhoud aan bestaande oplossingen. Ook zijn ze bekend met de laatste release, Laravel 5. Hiermee voldoen wij aan de vraag van vele van onze klanten: het bouwen van snelle en veilige applicaties.

OneFit Laravel Website Mobile
Meer weten over onze Laravel developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.