×

Magento developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Magento

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Magento developers.

Magento specialist inhuren?
Brainbrothers helpt je verder.

Op locatie, remote of in beheer

Expert in overstap van Magento 1 naar 2

Magento

Onze developers hebben kennis van de volgende stack

Techniques
matrix

Development of support. De juiste specialist voor jouw project.

Brainbrothers ondersteunt jouw bedrijf door het aanleveren van de juiste Magento specialisten die passen binnen het team. Je bent bij ons verzekerd van programmeurs met jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Ook zijn onze specialisten volledig thuis in Magento 1 en 2 en inzetbaar voor de migratie van Magento 1 naar 2.


Naast development kunnen wij ook geheel je platform in beheer nemen. Brainbrothers kijkt met jou mee en stemt het beheer af op basis van jouw behoeften. Daarnaast zorgen wij voor de doorontwikkeling van je web of app  applicatie. Dit wordt vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement) zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ongeacht het type project leveren wij 24/7 support.


Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Magento specialist bij jou op locatie of remote hebt werken.

Vlekkeloze overstap van Magento 1 naar 2.

Eind 2015 is Magento 2 gelanceerd omdat de eerste versie begon te verouderen. De ontwikkelaars hebben het webshopsysteem geheel nieuw opgebouwd. Hierdoor zijn een aantal verschillen ontstaan:

  • De back-end van de webshop is makkelijker in gebruik bij Magento 2;
  • Overall heeft Magento 2 een betere performance. De webshop heeft snellere laadtijden, omdat de code en database lichter zijn;
  • Het is nog meer schaalbaar als Magento 1 en de integratiemogelijkheden zijn beter: producten of modules kunnen gemakkelijk worden vergroot;
  • Het standaardthema van Magento 2 is volledig responsive. Het is voor ontwikkelaars makkelijk om de webshop gebruiksvriendelijk te maken voor mobiele apparaten.

Magento 2 heeft een andere architectuur als zijn voorganger waardoor een nieuwe installatie nodig is. Je stapt eigenlijk over naar een compleet nieuwe systeem. Bij Brainbrothers ondersteunen wij je aandachtig binnen dit proces.


Onze Magento experts maken een duidelijke planning voor de overstap, bekijken samen met jou naar de werkprocessen binnen het bedrijf om deze over te zetten naar Magento 2 en denken kritisch mee met de implementatie van extra functionaliteiten. Daarnaast bieden wij 24/7 support om de overstap vlekkeloos te laten verlopen.

Magento

CASE

Een nieuwe custom Magento website voor Blomson International

Opdracht: Blomson International helpt bedrijven in de fietsenindustrie om overtollige voorraad kwijt te raken. Hiervoor hadden ze een platform nodig om de vraag- en aankoopkant in deze B2B markt bij elkaar brengen. Ik heb geholpen bij de ontwikkeling.


Resultaat: Ik heb een gloednieuwe Magento webshop ontwikkelt. Deze is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor zowel de eindgebruiker als de klant.

Hi, ik ben Martijn! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Magento developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Martijn! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Magento developer? Stuur ons een bericht.

Magento website

Wat kun je met Magento?

Dat Magento een open source webwinkelsoftware is wil zeggen dat je er je eigen webshop mee kunt ontwikkelen en beheren en vrij bent om de broncode te bekijken en deze aan te passen. Het is beschikbaar als gratis versie, maar heeft daarnaast ook twee betaalde versies. Onafhankelijk van welke Magento versie je gebruikt, deze is uit te breiden met verschillende extensies.


Het grootste voordeel is dat je voor Magento geen licentiekosten hoeft te betalen en je er zelf mee aan de slag kunt. Een ander voordeel is dat je door middel van de extensies handig je website kunt uitbreiden met features.

KPN