Snel en simpel een Magento developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Magento developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Magento developers. Onze eigen Magento medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Magento developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Magento developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Magento developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een Magento developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren Magento developers voor jouw project

Je vindt de beste Magento developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Magento developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte Magento developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende Magento developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare Magento developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze Magento developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is Magento?

Magento is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een webshop.