Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Magento developers.

Magento developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

 Ervaren Senior Magento developers  Binnen 24 uur geregeld  Ervaring met zowel Magento 1 & 2
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlands sprekende Magento developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Drupal ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Magento developers ervaring met zowel Magento 1 en 2. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Magento developer bij jou op locatie hebt werken. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

CASE. Een nieuwe custom Magento website voor Blomson International

Opdracht: Blomson International helpt bedrijven in de fietsenindustrie om overtollige voorraad kwijt te raken. Hiervoor hadden ze een platform nodig om de vraag- en aankoopkant in deze B2B markt bij elkaar brengen.

Resultaat: Een van onze Brainbrothers heeft een gloednieuwe Magento website ontwikkelt. Deze is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor zowel de eindgebruiker als de klant.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Wat is Magento?

Magento is een open-source softwarepakket wat uitermate geschikt is als je een webshop wilt beginnen. Ook steeds meer grote A-merk webwinkels maken gebruiken van Magento.

In 2001 richtte Roy Rubin het bedrijf Varien op; dit is het oorspronkelijke bedrijf achter Magento. In 2007 werd het met hulp van open source ontwikkelaars ontwikkeld. Varien werkte voorheen met een open source e-commerce platform en wilde daarmee stoppen. Uiteindelijk werd besloten het geheel te herschrijven tot Magento.

Wat kun je met Magento?

Dat Magento een open source webwinkelsoftware is wil zeggen dat je er je eigen webshop mee kunt ontwikkelen en beheren en vrij bent om de broncode te bekijken en deze aan te passen. Het is beschikbaar als gratis versie, maar heeft daarnaast ook twee betaalde versies. Onafhankelijk van welke Magento versie je gebruikt, deze is uit te breiden met verschillende extensies.

Het grootste voordeel is dat je voor Magento geen licentiekosten hoeft te betalen en je er zelf mee aan de slag kunt. Een ander voordeel is dat je door middel van de extensies handig je website kunt uitbreiden met features.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten