Snel en simpel een Meteor developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Meteor developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Meteor developers. Onze eigen Meteor medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Meteor developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Meteor developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur een van onze eigen of freelance Meteor developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor Meteor developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren Meteor developers voor jouw project

Je vindt de beste Meteor developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Meteor developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte Meteor developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende Meteor developers

Binnen 24 uur stellen wij je beschikbare Meteor developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Meteor developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze Meteor developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is Meteor?

Meteor biedt een framework voor zowel frontend, backend als database. Het voordeel daarvan is dat alle lagen met dezelfde programmeertaal ontwikkeld kunnen worden en dat dezelfde code in meerdere lagen gebruikt kan worden. Aan de webkant integreert Meteor met AngularJS of React.