Brainbrothers werkt met gecertificeerde .NET developers.

.NET developer nodig? Brainbrothers helpt je verder.

Vanaf €70 euro per uur

 

 Binnen 24 uur geregeld

 

 Op locatie of remote

Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers heeft een uitgebreid netwerk aan hoogopgeleide .NET programmeurs, waardoor je altijd verzekerd bent van ervaren developers die passen bij jouw bedrijf. Onze developers werken volgens het ‘plug-and-play’ principe; ze voelen zich snel thuis en kunnen direct meedraaien.

Onze programmeurs hebben al meer dan 300 opdrachtgevers ondersteund in diverse branches. Hierdoor hebben zij jarenlange .NET ervaring opgebouwd binnen complexe omgevingen. Ook hebben onze developers een gecombineerde kennis van Sitecore, Episerver, Umbraco en Xamarin. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een .NET ontwikkelaar bij jou op locatie of op afstand hebt werken.

CASE. Development support voor de nieuwe site van Slachtofferhulp

Opdracht: De verouderde site van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden in .NET en Episerver. Als Lead Developer stuurde ik het development team aan.

Het resultaat: Dankzij mijn leidinggevende rol en het fijne developmentteam onder mij, resulteerde dit een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

Siebren
Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een .NET developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
.NET Website Slachtofferhulp
Slachtofferhulp .NET Website Mobile

Waarvoor wordt .NET gebruikt?

Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8 en heeft men ook een nieuwe versie genaamd .NET Core.

.NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten