×

.NET developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Net

Brainbrothers werkt met gecertificeerde .NET developers.

.NET developer nodig?

Brainbrothers helpt je verder.

Binnen 24 uur geregeld

Op locatie of remote

c-development
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers heeft een uitgebreid netwerk aan hoogopgeleide .NET programmeurs, waardoor je altijd verzekerd bent van ervaren developers die passen bij jouw bedrijf. Onze developers werken volgens het ‘plug-and-play’ principe; ze voelen zich snel thuis en kunnen direct meedraaien.


Onze programmeurs hebben al meer dan 300 opdrachtgevers ondersteund in diverse branches. Hierdoor hebben zij jarenlange .NET ervaring opgebouwd binnen complexe omgevingen. Ook hebben onze developers een gecombineerde kennis van Sitecore, Optimizely, Umbraco en Xamarin. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een .NET ontwikkelaar bij jou op locatie of op afstand hebt werken.

CASE. Development support voor de nieuwe site van Slachtofferhulp

Opdracht: De verouderde site van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden in .NET en Optimizely. Als Lead Developer stuurde ik het development team aan.


Het resultaat: Dankzij mijn leidinggevende rol en het fijne developmentteam onder mij, resulteerde dit een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een .NET developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een .NET developer? Stuur ons een bericht.

Slachtoffer
slachtofferhulp

Waarvoor wordt .NET gebruikt?

Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8 en heeft men ook een nieuwe versie genaamd .NET Core. .NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#.


De specialisten van Brainbrothers zijn bedreven in het maken van grote en complexe applicaties in Laravel. Onze experts kunnen u helpen met het ontwikkelen van applicaties, API’s of met onderhoud aan bestaande oplossingen. Ook zijn ze bekend met de laatste release, Laravel 5. Hiermee voldoen wij aan de vraag van vele van onze klanten: het bouwen van snelle en veilige applicaties.

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen