Snel en simpel een .NET developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

.NET developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende .NET freelancers. Onze eigen medewerkers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze programmeurs hebben jarenlange .NET ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een freelance .Net ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze .Net freelancers een gecombineerde ervaring met tooling als Angular. Of hebben ze CMS kennis zoals Sitecore, Episerver en Sharepoint.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze freelance .Net developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

Aanvraag voor een .NET developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren .NET developers bij jouw project

Je vindt de beste .NET developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) .NET programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte ontwikkelaar voor.

Ervaren Nederlands sprekende .NET developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

.NET Website Slachtofferhulp

Extra development support voor de compleet nieuwe site van Slachtofferhulp.

De opdracht: De verouderde website van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden op het gebied van .Net en Episerver. Ook werd het development team aangestuurd en gecoacht door een van onze Brainbrothers in de rol van Lead Developer.

Het resultaat: Een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

 

Waarvoor wordt .NET gebruikt?

Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8.

.NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#. Ontwikkelaars kunnen kiezen en een programmeertaal selecteren voor de ontwikkeling van gebouwde applicatie.

 

Slachtofferhulp .NET Website Mobile
Meer weten over onze .NET developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.