Brainbrothers gebruikt gecertificeerde .NET developers.

.NET developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

 Ervaren Senior .NET developers  Binnen 24 uur geregeld  Ook ervaring met Sitecore, Episerver, Umbraco en Xamarin
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers heeft hoogopgeleide Nederlandssprekende .NET developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange .NET ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een .NET ontwikkelaar bij jou op locatie of op afstand hebt werken. Onze .NET developers hebben een gecombineerde kennis van Sitecore, Episerver, Umbraco en Xamarin.

CASE. Development support voor de nieuwe site van Slachtofferhulp

Opdracht: De verouderde website van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden in .NET en Episerver. Ook werd het development team aangestuurd en gecoacht door een van onze Brainbrothers in de rol van Lead Developer.

Het resultaat: Een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

ton renes brainbrothers directeur
Hi, ik ben Ton! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
.NET Website Slachtofferhulp

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Slachtofferhulp .NET Website Mobile

Waarvoor wordt .NET gebruikt?

Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8.

.NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#. Ontwikkelaars kunnen kiezen en een programmeertaal selecteren voor de ontwikkeling van gebouwde applicatie.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten