×

Ervaring en Flexibiliteit met PHP Developers | Brainbrothers

Node

Brainbrothers werkt met gecertificeerde PHP developers.

PHP developer inhuren?

Brainbrothers helpt je verder.

Binnen 48 uur geregeld

Werkend op locatie of remote

PHP
Team

Altijd de juiste PHP developer voor jouw project

PHP is een populaire programmeertaal en ideaal voor webontwikkeling. Bij Brainbrothers vullen wij de vraag naar PHP developers op en leveren wij hoogopgeleide Nederlandssprekende PHP developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘principe. Onze PHP developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.   


Al onze PHP-programmeurs hebben jarenlange ervaring. Altijd binnen complexe omgevingen met één of meerdere PHP frameworks zoals Laravel, Zend, Symfony, Yii of Phalcon. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een PHP developer bij jou op locatie hebt werken. 

CASE

Met een volledig team aan de slag bij KPN Zakelijk

Opdracht: Bij KPN zijn we met een volledig op elkaar ingespeeld team aan de slag gegaan. Met 4 developers, 1 Tech Lead en 1 Scrum Master hebben we ons bezig gehouden met de zakelijke webshops. 


Resultaat: Als PHP developer was ik verantwoordelijk voor een aantal functionaliteiten. Ik heb een paar functionaliteiten uitgebouwd, maar ook nieuwe Symfony-functionaliteiten ontwikkelt.   

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een PHP developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een PHP developer? Stuur ons een bericht.

KPN

Hoe zetten wij PHP in?

Onze teams van PHP-developers/ PHP-programmeurs worden ingezet in alle branches. Hier werken ze samen met andere software engineers en developers. Onze Brainbrothers worden voor de volgende zaken ingezet:  

  1. Development en implementatie van PHP-applicaties voor een website of CMS door onze ervaren PHP-developers 
  2. Onderhoud en testwerk van ontwikkelde PHP-oplossingen door onze PHP-programmeurs 
  3. Als PHP-specialist binnen een bestaand team door onze bekwame PHP-developers.    


    Onze PHP-developers en PHP-programmeurs hebben ervaring met één of meerdere PHP frameworks. Vaak hebben ze op meerdere type projecten gewerkt. Dit maakt ze multi-inzetbaar in verschillende rollen. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PHP. Wij horen graag naar wat voor type PHP-developer/programmeur u op zoek bent!