×

PHP developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Node

Brainbrothers werkt met gecertificeerde PHP developers.

PHP developer inhuren?

Brainbrothers helpt je verder.

Binnen 48 uur geregeld Werkend op locatie of remote

PHP
Team

Altijd de juiste PHP developer voor jouw project

PHP is een populaire programmeertaal en ideaal voor webontwikkeling. Bij Brainbrothers vullen wij de vraag naar PHP ontwikkelaars op en leveren wij hoogopgeleide Nederlands sprekende developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze developers hebben jarenlange ervaring. Altijd binnen complexe omgevingen met één of meerdere PHP frameworks zoals Laravel, Zend, Symfony, Yii of Phalcon. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Met een volledig team aan de slag bij KPN Zakelijk

Opdracht: Bij KPN zijn we met een volledig op elkaar ingespeeld team aan de slag gegaan. Met 4 developers, 1 Tech Lead en 1 Scrum Master hebben we ons bezig gehouden met de zakelijke webshops.


Resultaat: Als PHP developer was ik verantwoordelijk voor een aantal functionaliteiten. Ik heb een paar functionaliteiten uitgebouwd, maar ook nieuwe Symfony-functionaliteiten ontwikkelt.

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een PHP developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Siebren! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een PHP developer? Stuur ons een bericht.

KPN
KPN

Wat is PHP?

Dankzij de stabiliteit en snelheid van PHP is het de afgelopen jaren uitgegroeid tot de bekendste back-end scripttaal. Aan de hand van gebruikersinstructies wordt PHP-code vertaalt naar HTML. Hierdoor kun je met PHP een dynamische webpagina laden die voorkomt als een HTML-pagina. Doordat de code dynamisch is kun je aanpasbare informatie op de pagina tonen. Bijvoorbeeld op basis van informatie in een database.


Veel kleine en grote websites maken gebruik van PHP. Inmiddels zijn er ook andere PHP-frameworks ontstaan. Bekende voorbeelden hiervan zijn Laravel of Zend. PHP is een open-source ontwikkeltaal. Hierdoor wordt het vaak geüpdate en verbeterd.

Hoe zetten wij PHP in?

Op dit moment worden onze PHP-developers in alle branches ingezet. Hier werken ze samen met andere software engineers en developers. Onze Brainbrothers worden voor de volgende dingen ingezet:

  1. Development en implementatie van PHP applicaties voor een website of CMS
  2. Onderhoud en testwerk van ontwikkelde PHP oplossingen
  3. Als PHP-specialist binnen een bestaand team

Onze developers hebben ervaring met één of meerdere PHP frameworks. Vaak hebben ze op meerdere type projecten gewerkt. Dit maakt ze multi-inzetbaar in verschillende rollen. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PHP.  Wij horen graag naar wat voor type developer u op zoek bent!

Kpn

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 48 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen