Brainbrothers gebruikt gecertificeerde PHP developers.

Python developer nodig? Brainbrothers helpt je verder.

 Ervaren Senior Python developers  Binnen 24 uur geregeld  Djangoo, Lambda, MySQL & versie 3.7.4
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlands sprekende Python Developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring. Altijd binnen complexe omgevingen met één of meerdere Python frameworks en infrastructuren zoals Djangoo, Go, AWS, Lambda, Mysql en Elastic Search. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Python ontwikkelaar bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Learnbeat verbeterd onderwijs met technologie. Wij hielpen mee.

Opdracht: Learnbeat is hard op weg om dé digitale leeromgeving van Nederland te worden. Dat betekent dat er per seconde worden bijna 400 antwoorden worden gegeven. Een Brainbrother hielp bij het verwerken van de data en zorgen dat het platform altijd beschikbaar is. Hierbij kwam o.a. PHP & Python kennis bij kijken.

Resultaat: Verhoging van de up-time van het platform, nieuw ontwikkelde features én goede documentatie van de ontwikkelde code.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie
Learnbeat Python iPad
Learnbeat Python Program Macbook

Wat is Python?

Python is een betrekkelijk nieuwe programmeertaal die in 1991 door de Nederlander Guido van Rossum ontwikkeld is. Het is een open-source scripttaal, zoals PHP, die op alle besturingsystemen kan draaien. Python is erg breed inzetbaar. Van web development tot data analyse of machine learning. Daarnaast wordt Python ingezet als extensietaal voor bestaande applicaties in een andere programmeertaal.

Omdat het een open-source programmeertaal is wordt Python vaak ge-update en verbeterd. Er is een actieve, wereldwijde Python-community die veel kennis en code deelt in library’s. Hierdoor is het voor een ontwikkelaar vaak redelijk eenvoudig om nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Hoe zetten wij Python in?

Omdat Python zo veelzijdig is wordt het in alle branches gebruikt. De toepassingen zijn ook vrijwel oneindig. Onze developers zijn hoogopgeleid en (hbo- of wo-niveau) en worden vaak ingezet voor de volgende dingen:

  1. Ontwikkelen van nieuwe Python oplossingen
  2. Uitwerken van scripts die communiceren met databases, voor o.a. data analyse
  3. Ontwikkelen van extensies en API’s op (web)applicaties in andere programmeertalen
  4. Testen, monitoren en doorontwikkelen van bestaande Python applicaties
  5. Als Python expert binnen een bestaand team
Learnbeat Python iPad

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten