Brainbrothers werkt met gecertificeerde React developers.

React developer nodig? Brainbrothers helpt je verder.

Ook ervaring met Javascript ES6, HTML, CSS, SASS, LESS, GIT en versie 16.9.0

 

✓ Binnen 24 uur geregeld

 

 Remote of op locatie

Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende React developers. Wij gaan altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk ben je verzekerd van ervaren developers, welke direct, individueel of in teamverband, kunnen starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met React binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een React developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. React developers voor Homies om de vaart in het ontwikkelproces te houden.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit in de scale up fase, waardoor de app en website continu verbeterd moeten worden. Ik heb als Frontend developer Homies ondersteund in het in het ontwikkelingsproces, waarbij ik mijn uitgebreide kennis van React ook heb kunnen toepassen.

Resultaat: Ik heb een intuïtieve, eigentijdse website neergezet waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

Hi, ik ben Yarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een React developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op

Wat is React?

React is een open-source JavaScript framework. Het is ontwikkeld door Facebook en is erg geschikt voor het maken van single page applications en interactieve gebruiksinterfaces. Het laden van dynamische content is met React snel en gemakkelijk te realiseren.

Het verschil met frameworks als Angular is dat React alleen de ‘view’ is in een MVC-framework. Hierdoor is React veel minder moeilijk dan andere frameworks. Een ander groot voordeel is dat (web)applicaties op React vaak erg snel zijn. Dit komt door de ‘Virtual-DOM’ die gebruikt wordt.

Hoe wordt React door Brainbrothers ingezet?

React kun je gebruiken voor erg veel open source componenten. Ook kun je React uitbreiden met andere Libraries, zoals Meteor. De is straight-forward en gemakkelijk te snappen door andere ontwikkelaars. Hierdoor kunnen onze developers direct aan de slag. Onze developers worden ingezet voor de volgende dingen:

  1. Het bouwen (web)applicaties voor zowel desktop als mobiel.
  2. Testen en doorontwikkelen van bestaande applicaties.
  3. Opstellen van herbruikbare componenten en uitbreiden van de company library.
  4. Aansluiten op een bestaand development team.

Homies React App Mobile

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten