Brainbrothers gebruikt gecertificeerde React developers.

React developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren React Developers  Binnen 24 uur geregeld  Ook ervaring met Javascript ES6, HTML, CSS, SASS, LESS, GIT en versie 16.9.0
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Wordpress developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Wordpress ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Brainbrothers een gecombineerde ervaring met tooling als PHP, HTML en CSS. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een WP developer bij jou op locatie hebt werken. Meer weten? Stuur ons een berichtje!

CASE. React developers voor Homies om de vaart in het ontwikkelproces te houden.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien en bedienen. Homies zit midden in de scale up fase, waardoor de app en website continu geoptimaliseerd moeten worden. Hiervoor waren Frontend developers met kennis van React nodig.

Resultaat: Een intuïtieve, eigentijdse website waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

sebastiaan elsevier stokmans manager brainbrothers utrecht
Hi, ik ben Sebastiaan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Wat is React?

React is een open-source JavaScript framework. Het is ontwikkeld door Facebook en is erg geschikt voor het maken van single page applications en interactieve gebruiksinterfaces. Het laden van dynamische content is met React snel en gemakkelijk te realiseren.

Het verschil met frameworks als Angular is dat React alleen de ‘view’ is in een MVC-framework. Hierdoor is React veel minder moeilijk dan andere frameworks. Een ander groot voordeel is dat (web)applicaties op React vaak erg snel zijn. Dit komt door de ‘Virtual-DOM’ die gebruikt wordt.

Hoe wordt React door Brainbrothers ingezet?

React kun je gebruiken voor erg veel open source componenten. Ook kun je React uitbreiden met andere Libraries, zoals Meteor. De is straight-forward en gemakkelijk te snappen door andere ontwikkelaars. Hierdoor kunnen onze developers direct aan de slag. Onze developers worden ingezet voor de volgende dingen:

  1. Het bouwen (web)applicaties voor zowel desktop als mobiel.
  2. Testen en doorontwikkelen van bestaande applicaties.
  3. Opstellen van herbruikbare componenten en uitbreiden van de company library.
  4. Aansluiten op een bestaand development team.
Homies React App Mobile

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten