Snel en simpel een React developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

React developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse React developers. Onze eigen React medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren React developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een React developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance React developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor React developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren React developers voor jouw project

Je vindt de beste React developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) React developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte React developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende React developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare React developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze React developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is React?

React is een Javascript bibliotheek voor het maken van user interfaces. React is ontwikkeld door Facebook en werd in 2013 onder een open source licentie uitgebracht. Bekende namen zoals Netflix, Yahoo, Airbnb en Khan Academy, maar natuurlijk ook de developers van Facebook zelf, zagen vrijwel direct de voordelen van deze nieuwe techniek waardoor React snel steeg in populariteit.