Snel en simpel een React developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

React developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende React developers. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze programmeurs hebben jarenlange React ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze React developers een gecombineerde ervaring met tooling als: Javascript ES6, HTML, CSS, SASS, LESS en GIT. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een React developer bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance React developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match en regio.

Aanvraag voor React developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Homies React App Mobile

React developers voor Homies om de vaart in het ontwikkelproces te houden.

Opdracht: Met de Homies app kun je jouw alarm overal inzien, bedienen en beheren. Homies zit midden in de scale up fase, waardoor de app en website continu geoptimaliseerd moeten worden. Hiervoor waren Frontend developers nodig met kennis van React nodig.

Resultaat: Een intuïtieve, eigentijdse website waarbij ook de responstijd is verbeterd. Daarnaast zijn er extra features toegevoegd aan de app.

Brainbrothers plaatst ervaren React developers bij jouw project

Je vindt de beste React developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) React programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte ontwikkelaar voor.

Ervaren Nederlands sprekende React developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare React developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is React?

React is een open-source JavaScript framework. Het is ontwikkeld door Facebook en is erg geschikt voor het maken van single page applications en interactieve gebruiksinterfaces. Het laden van dynamische content is met React snel en gemakkelijk te realiseren.

Het verschil met frameworks als Angular is dat React alleen de ‘view’ is in een MVC-framework. Hierdoor is React veel minder moeilijk dan andere frameworks. Een ander groot voordeel is dat (web)applicaties op React vaak erg snel zijn. Dit komt door de ‘Virtual-DOM’ die gebruikt wordt.

Homies React App Mobile

Hoe wordt React door Brainbrothers ingezet?

React kun je gebruiken voor erg veel open source componenten. Ook kun je React uitbreiden met andere Libraries, zoals Meteor. De is straight-forward en gemakkelijk te snappen door andere ontwikkelaars. Hierdoor kunnen onze developers direct aan de slag. Onze developers worden ingezet voor de volgende dingen:

  1. Het bouwen (web)applicaties voor zowel desktop als mobiel.
  2. Testen en doorontwikkelen van bestaande applicaties.
  3. Opstellen van herbruikbare componenten en uitbreiden van de company library.
  4. Aansluiten op een bestaand development team.
Meer weten over onze React developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.