Brainbrothers werkt met gecertificeerde Salesforce developers.

Salesforce developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren Salesforce Developer  Binnen 24 uur  geregeld  Ook ervaring met Apex
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Salesforce developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Onze Salesforce developers zijn Salesforce gecertificeerd en zijn zeer ervaren met tooling als Apex. Ook kunnen zij goed overweg met Salesforce Commerce Cloud en Salesforce Lightening. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Salesforce developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Aan de slag met Salesforce bij Atlas Professionals.

Opdracht: Atlas Professional levert HR en recruitment services aan energie- en offshorebedrijven. De 16 kantoren wereldwijd gebruiken hetzelfde systeem voor detachering. Ze zochten een Salesforce developer voor de doorontwikkeling hiervan.

Resultaat: Ik heb geholpen met het verbeteren van het Salesforce facturatiesysteem. Ook heb ik koppelingen tussen Salesforce en interne platforms ontwikkelt.

Kenneth Developer Brainbrothers
Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Salesforce developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is Salesforce?

Salesforce is een platform dat in 1999 is opgericht met als doel CRM software (Customer Relationship Management)  aan te bieden dat door het internet gebruikt kon worden. Het systeem is dan ook cloud-based. Toen het platform werd opgericht was het nog een uniek concept waardoor Salesforce marktleider is, wat we vandaag de dag noemen als Software-as-a-service (SaaS).

Het optimaliseert bedrijfsprocessen zoals marketing, sales, commerce en klantservice, waarbij klantinteractie plaatsvindt. Het grootste voordeel van Salesforce is dat bedrijfsdata overal toegankelijk is voor de medewerker omdat het wordt gehost in de cloud.

Wat doet een Salesforce developer?

Een Salesforce programmeur is constant bezig met het adviseren hoe het CRM ingericht kan worden en de daadwerkelijke implementatie daarvan. Daarnaast houden onze Brainbrothers zich bezig met het ombouwen van bestaande systemen en het configureren en ontwikkelen van de Salesforce-omgeving.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten