Brainbrothers gebruikt gecertificeerde Salesforce developers.

Salesforce developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren Salesforce Developer  Binnen 24 uur  geregeld  Ook ervaring met Apex
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Salesforce developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Salesforce developers een gecombineerde ervaring met tooling als Apex en zijn ze Salesforce gecertificeerd. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Salesforce developer bij jou op locatie hebt werken.

Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is Salesforce?

Salesforce is een platform dat in 1999 is opgericht met als doel CRM software (Customer Relationship Management)  aan te bieden dat door het internet gebruikt kon worden. Het systeem is dan ook cloud-based. Toen het platform werd opgericht was het nog een uniek concept waardoor Salesforce marktleider is, wat we vandaag de dag noemen als Software-as-a-service (SaaS).

Het optimaliseert bedrijfsprocessen zoals marketing, sales, commerce en klantservice, waarbij klantinteractie plaatsvindt. Het grootste voordeel van Salesforce is dat bedrijfsdata overal toegankelijk is voor de medewerker omdat het wordt gehost in de cloud.

Wat doet een Salesforce developer?

Een Salesforce programmeur is constant bezig met het adviseren hoe het CRM ingericht kan worden en de daadwerkelijke implementatie daarvan. Daarnaast houden onze Brainbrothers zich bezig met het ombouwen van bestaande systemen en het configureren en ontwikkelen van de Salesforce-omgeving.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro

CASEEen nieuwe custom Wordpress website voor Oger

Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

Resultaat: Een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers en een gemakkelijk te onderhouden website voor de marketeers van OCFS.

Ardjan Swerink
Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Krijg direct informatie over beschikbare Salesforce developers. Of bel 030 3039 237