×

Salesforce developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Salesforce

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Salesforce developers.

Salesforce developer inhuren?
Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren Salesforce Developer

Binnen 48 uur geregeld

Ook ervaring met Apex

Salesforce develop
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Salesforce developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Onze Salesforce developers zijn Salesforce gecertificeerd en zijn zeer ervaren met tooling als Apex. Ook kunnen zij goed overweg met Salesforce Commerce Cloud en Salesforce Lightening. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Salesforce developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE

Aan de slag met Salesforce bij Atlas Professionals.

Opdracht: Atlas Professional levert HR en recruitment services aan energie- en offshorebedrijven. De 16 kantoren wereldwijd gebruiken hetzelfde systeem voor detachering. Ze zochten een Salesforce developer voor de doorontwikkeling hiervan.


Resultaat: Ik heb geholpen met het verbeteren van het Salesforce facturatiesysteem. Ook heb ik koppelingen tussen Salesforce en interne platforms ontwikkelt.

Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Android developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Android developer? Stuur ons een bericht.

Salesforce dashboar

Wat doet een Salesforce developer?

Een Salesforce programmeur is constant bezig met het adviseren hoe het CRM ingericht kan worden en de daadwerkelijke implementatie daarvan. Daarnaast houden onze Brainbrothers zich bezig met het ombouwen van bestaande systemen en het configureren en ontwikkelen van de Salesforce-omgeving.

Kpn laptop