Brainbrothers werkt met gecertificeerde Sitecore developers.

Sitecore developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren Sitecore Developer

 

Binnen 24 uur geregeld

 

Ook ervaring met de nieuwste versie Sitecore 9.2 en SXA

Ontvang een offerte
Sitecore Developer
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Sitecore developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Sitecore ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Sitecore developers een gecombineerde ervaring met tooling als .NET Core en Sitecore SXA. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Sitecore developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Sales platform binnen de Automotive sector

Opdracht: Voor een grote speler binnen de Automotive sector, heb ik bijgedragen aan de doorontwikkeling van het sales platform, voor zowel particulieren als bedrijven.

Het resultaat: Ik heb een specifieke sales tool voor Automotive dealers gebouwd, waarbij je als consument je auto kunt customizen.

Hi, ik ben Mannes! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Sitecore developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is Sitecore?

Sitecore is een content managementsysteem (CMS) dat gebaseerd is op de .NET technologie, waarmee diverse integraties worden gedaan. In de afgelopen 15 jaar is het uitgegroeid tot een platform waarmee webcontentbeheer, weboptimalisatie, e-commerce oplossingen en marketing automation goed te ontwikkelen zijn.

Doordat het coreteam van dit CMS wordt ondersteund door Microsoft, sluit het aan op het cloudplatform Microsoft Azure.

Wat doet een Sitecore developer?

Een Sitecore developer houdt zich bezig met het juist implementeren van het CMS en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast zorgt een ontwikkelaar voor de juiste manier om alle content te managen en staat diegene vaak in contact met Front end developers om de beste websites en applicaties te bouwen.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een geregeld
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro

  CASE
  Een nieuwe custom Wordpress website voor Oger

  Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

  Resultaat: Een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers en een gemakkelijk te onderhouden website voor de marketeers van OCFS.

  Ardjan Swerink
  Hi, ik ben Ardjan! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
  Meer informatie

  Wat is WordPress?

  WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

  WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone
  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

  Wat kun je met WordPress?

  WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

  Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

  Meer weten over onze Sitecore developers? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.