×

Sitecore developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Sitecore

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Sitecore developers.

Sitecore developer inhuren?
Brainbrothers helpt je verder.

✓ Ervaren Sitecore Developer
✓ Binnen 24 uur geregeld
✓ Ook ervaring met de nieuwste versie Sitecore 9.2 en SXA

Sitecore
Customers bb
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Sitecore developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze programmeurs hebben jarenlange Sitecore ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Sitecore developers een gecombineerde ervaring met tooling als .NET Core en Sitecore SXA. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Sitecore developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. Sales platform binnen de Automotive sector

Opdracht: Voor een grote speler binnen de Automotive sector, heb ik bijgedragen aan de doorontwikkeling van het sales platform, voor zowel particulieren als bedrijven.


Het resultaat: Ik heb een specifieke sales tool voor Automotive dealers gebouwd, waarbij je als consument je auto kunt customizen.

Hi, ik ben Mannes! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Sitecore developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Mannes! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Sitecore developer? Stuur ons een bericht.

Sitecore
Staatslot

Wat is Sitecore?

Sitecore is een content managementsysteem (CMS) dat gebaseerd is op de .NET technologie, waarmee diverse integraties worden gedaan. In de afgelopen 15 jaar is het uitgegroeid tot een platform waarmee webcontentbeheer, weboptimalisatie, e-commerce oplossingen en marketing automation goed te ontwikkelen zijn.


Doordat het coreteam van dit CMS wordt ondersteund door Microsoft, sluit het aan op het cloudplatform Microsoft Azure.

Wat doet een Sitecore developer?

Een Sitecore developer houdt zich bezig met het juist implementeren van het CMS en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast zorgt een ontwikkelaar voor de juiste manier om alle content te managen en staat diegene vaak in contact met Front end developers om de beste websites en applicaties te bouwen.

KPN

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen