×

Sitecore Developers | Brainbrothers | Gecertificeerd & Ervaren

Sitecore

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Sitecore developers.

Sitecore developer inhuren?
Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren Sitecore Developer

Binnen 48 uur geregeld

Ook ervaring met de nieuwste versies van Sitecore zoals Sitecore XM Cloud!

Sitecore
Customers bb
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Sitecore developers die gespecialiseerd zijn in Sitecore development. Wij gaan altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk ben je verzekerd van ervaren sitecore developers, welke direct, individueel of in teamverband, kunnen starten. 


Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met Sitecore development en C# development binnen complexe en technisch hoogwaardige omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Sitecore developer op jouw project hebt werken. Onze programmeurs beschikken over kennis van de laatste Sitecore versies, .Net C# ervaring en regelmatig in combinatie met kennis van Azure. Onze sitecore developers zorgen voor efficiënte en effectieve oplossing voor jouw bedrijf.   

CASE

Sales platform binnen de Automotive sector

Opdracht: Voor een grote speler binnen de Automotive sector, heb ik bijgedragen aan de doorontwikkeling van het sales platform, voor zowel particulieren als bedrijven. Het resultaat: Ik heb een specifieke sales tool voor Automotive dealers gebouwd, waarbij je als consument je auto kunt customizen. 

Hi, ik ben Mannes! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Sitecore developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Mannes! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Sitecore developer? Stuur ons een bericht.

Sitecore

Wat doet een Sitecore developer?

Een Sitecore developer is een specialist in Sitecore development en houdt zich bezig met het juist implementeren van het Sitecore CMS en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast zorgt een Sitecore developer voor de juiste manier om alle content te managen binnen het Sitecore CMS en staat diegene vaak in contact met Front-end developers om de beste websites en applicaties te bouwen met behulp van Sitecore development. 

KPN