Brainbrothers werkt met ervaren WooCommerce developers.

WooCommerce specialist inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

✓ Op locatie, remote of in beheer Binnen 24 uur geregeld
Ontvang een offerte

Wat kun je met WooCommerce?

Producten

Eenvoudig producten toevoegen, aanpassen en bekijken.

Bestellingen

Gemakkelijk bestellingen bijhouden met statistieken van WooCommerce.

Betalingen

Ontvang online betalingen met ruime keuze uit betaalmethoden.

Verzending

Verstuur bestellingen via jouw webshop zoals jij dat wilt.

Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste specialist voor jouw project

Brainbrothers ondersteunt jouw bedrijf door het aanleveren van de juiste specialisten die passen binnen het team. Je bent bij ons verzekerd van programmeurs met jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Ook zijn onze specialisten volledig thuis in WooCommerce.

Naast development kunnen wij ook geheel je platform in beheer nemen. Brainbrothers kijkt met jou mee en stemt het beheer af op basis van jouw behoeften. Daarnaast zorgen wij voor de doorontwikkeling van je web of app  applicatie. Dit wordt vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement) zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ongeacht het type project leveren wij 24/7 support.

Waar kan een WooCommerce expert jou mee helpen?

Onze WooCommerce experts helpen bij het bouwen van een gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte webshop en denken kritisch mee met de implementatie van extra functionaliteiten.

Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van de betaalmogelijkheden en SEO plugins. Daarnaast kunnen zij je helpen de webshop compleet in te richten naar jouw voorkeuren.

Daarnaast bieden wij 24/7 support om de overstap vlekkeloos te laten verlopen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een volledig naar wens in te stellen, open-source eCommerce platform voor WordPress. Met WooCommerce kun je zowel fysieke producten als virtuele en/of downloadbare producten verkopen.

De plugin is gemakkelijk in gebruik en kan worden gekoppeld met verschillende WordPress thema’s. Het is hierom ook èèn van de meest populaire webshop systemen wereldwijd.

Wat kun je met WooCommerce?

WooCommerce is een open source webwinkelsoftware, dit wil zeggen dat je er je eigen webshop mee kunt ontwikkelen en beheren en vrij bent om de broncode te bekijken en deze aan te passen. Het is beschikbaar als gratis versie, maar heeft daarnaast ook een betaalde versie. Daarnaast kun je elke versie uitbreiden met een grote hoeveelheid WooCommerce plugins.

Het grootste voordeel is dat de plugin compleet naar wens te stylen is en makkelijk is in onderhoud. Daarnaast is WooCommerce goed te combineren met YOAST waarmee je gemakkelijk de SEO van je webwinkel kunt verbeteren.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten