Brainbrothers werkt met gecertificeerde Wordpress developers.

Wordpress developer nodig? Brainbrothers helpt je verder.

Op locatie, remote of in beheer

 Design, development & support

 Vanaf €70 euro per uur

Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste specialist voor jouw project

Brainbrothers levert support voor jouw Wordpress project. Of je nou zoekt naar een Wordpress developer met kennis van PHP, een designer of een SEO-specialist. Vanwege onze jarenlange ervaren vinden we snel de juiste match tussen onze Brainbrothers en jouw bedrijf.

Omdat elk project uniek is leveren we oplossingen op maat. Meestal is dat een expert bij jou op locatie, maar het kan ook remote. Ook kunnen we je hele platform in beheer nemen. We werken met flexibele contracten, waardoor je snel en simpel een Wordpress specialist voor jouw project hebt.

CASE. Een nieuwe custom Wordpress website voor Oger

Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.

Resultaat: Ik heb een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers ontwikkeld, die ook gemakkelijk te onderhouden is voor de marketeers van OCFS.

Kenneth Developer Brainbrothers
Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Wordpress developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website Macbook Pro
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPhone

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.

WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze Wordpress developers hebben werkervaring met PHP, HTML, Javascript en CSS, maar ook ervaring met plugins als WooCommere. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten