×

Wordpress developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Wordpress

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Wordpress developers.

Wordpress developer nodig?
Brainbrothers helpt je verder.

✓ Op locatie, remote of in beheer
✓ Design, development & support

Wordpress website
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert support voor jouw Wordpress project. Of je nou zoekt naar een Wordpress developer met kennis van PHP, een designer of een SEO-specialist. Vanwege onze jarenlange ervaren vinden we snel de juiste match tussen onze Brainbrothers en jouw bedrijf.


Omdat elk project uniek is leveren we oplossingen op maat. Meestal is dat een expert bij jou op locatie, maar het kan ook remote. Ook kunnen we je hele platform in beheer nemen. We werken met flexibele contracten, waardoor je snel en simpel een Wordpress specialist voor jouw project hebt.

CASE. Een nieuwe custom Wordpress website voor Oger

Opdracht: Om de nieuwe merkstrategie te ondersteunen wilde Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) een custom Wordpress website. Deze moest voldoen aan een reeks eisen. Ook moesten speciale functionaliteiten ontwikkelt worden.


Resultaat: Ik heb een intuïtieve en eigentijdse website voor de bezoekers ontwikkeld, die ook gemakkelijk te onderhouden is voor de marketeers van OCFS.

Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Wordpress developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Wordpress developer? Stuur ons een bericht.

OGRE case
Oger

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagement systemen ter wereld. Het is open-source, wat betekend dat de software gemaakt en verbeterd wordt door de community. Dit zorgt ervoor dat Wordpress zich sneller ontwikkeld dan andere CMS systemen. Het platform bestaat sinds 2003 en heeft sindsdien al meer dan 60 miljoen gebruikers.


WordPress maakt gebruik van de PHP programmeertaal, waarbij alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Er is één website te beheren per WordPress installatie.

Wat doet een Sitecore developer?

Een Sitecore developer houdt zich bezig met het juist implementeren van het CMS en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast zorgt een ontwikkelaar voor de juiste manier om alle content te managen en staat diegene vaak in contact met Front end developers om de beste websites en applicaties te bouwen.

Oger

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 48 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen