Snel en simpel een Xamarin developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Xamarin developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse Xamarin developers. Onze eigen Xamarin medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Xamarin developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Xamarin developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Xamarin developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een Xamarin developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren Xamarin developers voor jouw project

Je vindt de beste Xamarin developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Xamarin developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte Xamarin developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende Xamarin developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare Xamarin developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze Xamarin developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is Xamarin?

Xamarin is een omgeving voor het ontwikkelen van cross-platform apps. Xamarin is gebouwd op twee specifieke subsystemen van Mono: MonoTouch (iOS) en Mono.Android. Uiteindelijk draait Xamarin op het Mono Framework en op Mono’s implementatie van C#: de Common Language Runtime (CLR)- en .NET-compatible API’s