Snel en simpel een Xamarin developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Xamarin developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Xamarin developers. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Xamarin ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Xamarin developers een gecombineerde ervaring met tooling als .Net, C# en Xamarin Studio. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Xamarin developer bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Xamarin developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

Aanvraag voor een Xamarin developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren Xamarin developers bij jouw project

Je vindt de beste Xamarin developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Xamarin programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte ontwikkelaar voor.

Ervaren Nederlands sprekende Xamarin developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Xamarin developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is Xamarin?

Xamarin is een omgeving voor het ontwikkelen van cross-platform apps. Xamarin is gebouwd op twee specifieke subsystemen van Mono: MonoTouch (iOS) en Mono.Android. Uiteindelijk draait Xamarin op het Mono Framework en op Mono’s implementatie van C#: de Common Language Runtime (CLR)- en .NET-compatible API’s

 

Xamarin Logo
Meer weten over onze Xamarin developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.