×

Xamarin developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Xamarin

Brainbrothers werkt met gecertificeerde Xamarin developers.

Xamarin developer nodig?
200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

✓ Ervaren Senior Xamarin developers
✓ Binnen 24 uur geregeld
✓ Ook ervaring met .Net, C# en Xamarin Studio

Xamarin
matrix

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Xamarin developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze programmeurs hebben jarenlange Xamarin ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Xamarin developers een gecombineerde ervaring met tooling als .Net, C# en Xamarin Studio. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Xamarin developer bij jou op locatie hebt werken.

Staatsloterij

Wat is Xamarin?

Xamarin is een cross-platform ontwikkelomgeving. Het is mogelijk om met C# native apps te ontwikkelen die draaien op iOS, Android, Mac en Windows. Een applicatie die is ontwikkeld met Xamarin heeft een native User Interface en gebruikerssnelheid. Door deze tool is er de mogelijkheid om een app sneller te ontwikkelen voor verschillende besturingssystemen.

Wat doet een Xamarin developer?

Een Xamarin ontwikkelaar heeft kennis over verschillende platformen zoals Iphone, tablets, Android en mobiele sites en heeft daarbij de technische kennis en kunde om applicaties te ontwikkelen. Onze Brainbrothers ontwikkelen apps en andere mobile oplossingen voor iOS, Android en Windows. Ook hebben zij kennis en kunde over veschillende schermformaten, devices en de verschillende versies binnen een platform.

Kpn

Vraag of aanvraag?

Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat

Geen financiële verplichtingen