Snel en simpel een Zend developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Zend developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandse Zend developers. Onze eigen Zend medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren Zend ontwikkelaars die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een programmeur bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur een van onze eigen of freelance Zend developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een Zend developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers plaatst ervaren Zend developers bij jouw project

Je vindt de beste Zend developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Zend programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte ontwikkelaar voor.

Ervaren Nederlands sprekende Zend developers

Binnen 24 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Zend developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is Zend?

Het Zend Framework is een open-source framework, ontwikkeld in objectgeoriënteerde PHP5 code door Zend Technologies. Het framework is gemaakt met de gedachte om het gebruik ervan zo simpel mogelijk te houden.

Zend developer
Meer weten over onze Zend developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.