×

Brainbrothers

15 juni 2023:

Het 4NG hoofdkantoor wordt omgetoverd tot een digitale speeltuin!

Op donderdag 15 juni 2023 zet 4NG haar deuren wijd open voor een unieke ervaring. Ons hoofdkantoor in Driebergen wordt die dag omgetoverd tot een interactieve digitale speeltuin! Deze dag staat in het teken van de nieuwste digitale trends en laat bezoekers de prachtige digitale ervaringen van 4NG ontdekken.


Het evenement biedt de gelegenheid om het 4NG ecosysteem te ervaren, te netwerken en deel te nemen aan spannende activiteiten. In onze speciaal ingerichte experience room maakt u kans op fantastische prijzen.

Inspirerende sprekers en innovatieve sessies

We hebben inspirerende sprekers uitgenodigd om hun inzichten te delen. Onder andere de GVB, dé stadsvervoerder van Nederland, zal tijdens een let's talk digital sessie hun ervaringen delen over de ontwikkeling van hun app. Paul Zevenboom, hoofd van digital, commerce en data bij WWF, zal een afsluitende keynote geven over hoe digitalisering bijdraagt aan de doelen van WWF.

Breakout rooms vol digitale ervaring

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan diverse breakoutrooms, die elk gericht zijn op een aspect van de digitale klantreis - van strategie en ontwikkeling tot performance. Kom te weten hoe u uw doelgroep beter kunt begrijpen, doe live A/B-tests en ontdek de toekomst van e-commerce met Composable Commerce in VR.  

Steun WWF en ervaar de jungle in VR

Maak een unieke ervaring mee in onze VR experience room en draag bij aan een goed doel. U kunt er de jungle beleven op een bijzondere manier, terwijl u actie voert voor het WWF.

Ontmoet, geniet en win!

Op ons festivalterrein kunt u heerlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes. Ontmoet andere deelnemers, deel ideeën en maak kans op mooie prijzen.


Bent u klaar om de toekomst van de digitale ervaring te beleven? Kom dan naar ons Digital Trend Festival op 15 juni, vanaf 15:00 op ons kantoor in Driebergen. We kijken er naar uit om u een blik te gunnen op de nieuwste digitale trends binnen 4NG!