×

Continuous Development Team van Brainbrothers - Beschikbaar en Efficiënt

✓ Ruim 300 bedrijven gingen je voor

✓ 300 professionals beschikbaar

✓ Binnen 48 uur geregeld

Ontvang direct een offerte voor een Continuous Development team

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Sebastiaan Elsevier Stokmans

Business Director

Als je overweegt om een individuele developer in te huren of zelfs een compleet team, met of zonder regie, dan ben je bij Brainbrothers aan het juiste adres. Wij bieden aan diverse opdrachtgevers een samenwerkingsvorm die wij Continuous Development noemen.


Continuous Development is een bijzondere samenwerkingsvorm waarbij we een toegewijd Digital Development team leveren, onder de deskundige regie van een Delivery Manager. Een andere term die we hanteren voor een Continuous Development Team is een Managed Team.


De voordelen van een Continuous Development Team zijn duidelijk. Ze zorgen ervoor dat de gewenste requirements in afgebakende sprints worden opgeleverd, zonder dat de opdrachtgever zich zorgen hoeft te maken over de dagelijkse aansturing, bezetting en continuïteit. Elk Continuous Development Team wordt altijd geleid door een Delivery Manager, en als gewenst, kan er ook een Scrum Master worden ingezet, ofwel vanuit onze eigen organisatie, ofwel vanuit de opdrachtgever. Dit betekent dat de opdrachtgever bijna volledig wordt ontzorgd van de dagelijkse werkzaamheden die normaal gesproken komen kijken bij het aansturen van een development team.

Bovendien bieden we de flexibiliteit om een Continuous Development team te leveren met een tech stack naar keuze en in elke gewenste omvang. Of je nu behoefte hebt aan een klein, wendbaar team of een grotere groep ontwikkelaars, we staan voor je klaar.


Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Continuous Development of onze diensten? Dan maken we graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Samen kunnen we bespreken hoe Brainbrothers jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen.