Brainbrothers werkt met gecertificeerde Android developers.

Android developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

Ook ervaring met Java, Android Studio, SKD en Gradle, Kotlin  Binnen 24 uur geregeld  Remote, op locatie of applicatiebeheer
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers gaat altijd op zoek naar de juiste developer die het beste past bij jouw bedrijf. Dit zijn altijd hoogopgeleide (Native) Android programmeurs die direct kunnen meedraaien in het bedrijf.

Al onze programmeurs hebben jarenlange (Native) Android ervaring binnen complexe omgevingen, in combinatie met tooling als Java, Android Studio, SKD en Gradle. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je gemakkelijk een developer op locatie of remote hebt werken. Daarnaast kunnen wij jouw applicatie in beheer nemen zodat jij je volledig kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

CASE. Van declaraties op pizzadozen naar declaraties via een app.

Opdracht: Voor het bepalen van de vergoeding van artiesten heeft Buma/Stemra setlijsen van optredens nodig. Dit werd eerst via portal, e-mail of zelfs beschrevenn pizzadozen gedaan. Om artiesten altijd en overal setlijsten te laten kunnen indienen heb ik meegeholpen aan de Setlijsten App. Omdat er niet genoeg interne expertise was ben ik als Android developer ingezet bij de ontwikkeling van de app.

Resultaat: We hebben een slimme en gebruiksvriendelijke app gemaakt die de eerste stap richting een digitale organisatie was voor Buma/Stemra.

Kenneth Developer Brainbrothers
Hi, ik ben Kenneth! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Android developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
Buma Stemra Setlijsten App iPhone
Elsvier Weekblad Android App

Wat is Android?

Android is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. In tegenstelling tot iOS is het een opensourceplatform, die gebaseerd is op het Java-programmeerplatform. Android is ontwikkeld door Androic Inc, dat in 2005 is overgenomen door Google. De eerste fabrikanten van mobiele telefoons die gebaseerd waren op Android zijn Motorola, HTC, Samsung en Acer. Android stond tot aan de lancering bekend als gPhone.

De applicaties die voor Android gemaakt worden zijn in de Google Play store te downloaden. Inmiddels zijn er al verschillende Android versies verschenen, waarvan de laatste versie – Android 9.0 – in 2018 is uitgebracht.

Wat doet een Android developer?

Onze Brainbrothers voeren verschillende taken uit om Android applicaties te ontwikkelen:

  • Het designen en bouwen van geavanceerde applicaties op het Android platform. Waarbij ook  gebruik gemaakt wordt van C en JavaScript om de programmacode te schrijven.
  • Samenwerken met cross-functionele teams om nieuwe functies te definiëren en ontwerpen.
  • Problemen en fouten oplossen in nieuwe en bestaande applicaties.
  • Het ontdekken, evalueren en implementeren van nieuwe tools. Onze developers zijn op de hoogte van de laatste trends binnen de markt en maken een weloverwogen keuze of het de moeite waard is om te implementeren.
  • Werken met exteren gegevensbronnen en API’s.

 

Elsvier Weekblad Android App

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten