Snel en simpel een Android developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

Android developer inhuren

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Native Android developers. Onze eigen medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Native Android ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Native Android developers een gecombineerde ervaring met tooling als Java, Android Studio, SKD en Gradle. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Native Android bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance Native Android developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

Aanvraag voor een Android developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Buma Stemra Setlijsten Android

Van declaraties op pizzadozen naar declaraties via een slimme app.

Opdracht: Voor het bepalen van de vergoeding van artiesten heeft Buma/Stemra setlijsen van optredens nodig. Dit werd eerst via portal, e-mail of zelfs beschrevenn pizzadozen gedaan. Om artiesten altijd en overal setlijsten te laten kunnen indienen is de Setlijsten App ontwikkelt. Omdat er niet genoeg interne expertise was hebben is een van onze Android developers ingezet.

Resultaat: Een slimme en gebruiksvriendelijke app die de eerste stap richting een digitale organisatie betekende voor Buma/Stemra.

Brainbrothers plaatst ervaren Android developers voor jouw project

Je vindt de beste ontwikkelaars gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) Android programmeurs aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte Android developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende Android developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare ontwikkelaars voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare Android developer. Of bel 030 - 30 39 237


Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

developer mannes brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

developer jean-paul brainbrothers

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Wat is Android?

Android is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. In tegenstelling tot iOS is het een opensourceplatform, die gebaseerd is op het Java-programmeerplatform. Android is ontwikkeld door Androic Inc, dat in 2005 is overgenomen door Google. De eerste fabrikanten van mobiele telefoons die gebaseerd waren op Android zijn Motorola, HTC, Samung en Acer. Android stond tot aan de lancering bekend als gPhone.

De applicaties die voor Android gemaakt worden zijn in de Google Play store te downloaden. Inmiddels zijn er al verschillende Android versies verschenen, waarvan de laatste versie – Android 9.0 – in 2018 is uitgebracht.

Onze Brainbrothers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het Android besturingssysteem. Zij zorgen ervoor dat de applicaties goed werken en houden in de gaten of bestaande apps blijven werken of moeten worden uitgebreid.

Elsvier Weekblad Android App
Meer weten over onze Android developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.