Android developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Android developer  Binnen 24 uur geregeld  Ook ervaring met Java, Android Studio, SKD en Gradle
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers heeft hoogopgeleide Nederlandssprekende Native Android developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange Native Android ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Native Android developers een gecombineerde ervaring met tooling als Java, Android Studio, SKD en Gradle. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Native Android bij jou op locatie hebt werken.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een Brainbrother
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

Buma Stemra Setlijsten App iPhone

CASEVan declaraties op pizzadozen naar declaraties via een slimme app.

Opdracht: Voor het bepalen van de vergoeding van artiesten heeft Buma/Stemra setlijsen van optredens nodig. Dit werd eerst via portal, e-mail of zelfs beschrevenn pizzadozen gedaan. Om artiesten altijd en overal setlijsten te laten kunnen indienen is de Setlijsten App ontwikkelt. Omdat er niet genoeg interne expertise was hebben is een van onze Android developers ingezet.

Resultaat: Een slimme en gebruiksvriendelijke app die de eerste stap richting een digitale organisatie betekende voor Buma/Stemra.

ton renes brainbrothers directeur
Hi, ik ben Ton! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Wat is Android?

Android is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. In tegenstelling tot iOS is het een opensourceplatform, die gebaseerd is op het Java-programmeerplatform. Android is ontwikkeld door Androic Inc, dat in 2005 is overgenomen door Google. De eerste fabrikanten van mobiele telefoons die gebaseerd waren op Android zijn Motorola, HTC, Samsung en Acer. Android stond tot aan de lancering bekend als gPhone.

De applicaties die voor Android gemaakt worden zijn in de Google Play store te downloaden. Inmiddels zijn er al verschillende Android versies verschenen, waarvan de laatste versie – Android 9.0 – in 2018 is uitgebracht.

Onze Brainbrothers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het Android besturingssysteem. Zij zorgen ervoor dat de applicaties goed werken en houden in de gaten of bestaande apps blijven werken of moeten worden uitgebreid.

Elsvier Weekblad Android App
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Meer weten over onze Android developers? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.