Brainbrothers werkt met gecertificeerde C# developers.

C# developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

 Ervaren c# developers

 

Binnen 24 uur geregeld

 

 Kennis o.a. Sitecore, Episerver en Sharepoint.

Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandssprekende .Net/ C# developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange .Net en C# ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een .Net C# developer bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze .Net C# developers een gecombineerde ervaring met CMS-systemen als Sitecore, Episerver en Sharepoint.

CASE. Een nieuw berichtensysteem voor de Staatsloterij

Opdracht: De Staatsloterij maakt gebruik van vele verschillende systemen, voor klantbeheer. Deze worden gebruikt door klantenservice en verschillende online onderdelen. De systemen moesten met elkaar gaan door een nieuw te ontwikkelen berichtensysteem. Ik vulde het scrum team aan met mijn expertise van C#.

Resultaat: Ik ontwikkelde nieuwe functionaliteiten en API’s binnen voor het aansluiten van o.a. Salesforce en Buckaroo.

Berend
Hi, ik ben Berend! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een C# developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
Staatsloterij Website C#
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is C#?

C# – uitgesproken als C sharp – is in 2002 ontwikkeld door Microsoft. Het is een veelgebruikte programmeertaal, welke object georiënteerd is en “type-safe”. Wat wil zeggen dat de manier van programmeren ervoor zorgt dat je weinig fouten kan maken in de programmeertaal.

C# is een van de twee grootste programmeertalen binnen het .NET framework, en wordt door velen ook gezien als een sterke en belangrijke taal binnen dit platform.  Je kunt veel verwezenlijken met weinig code. Met het .NET framework kunnen zowel desktop toepassingen als web toepassingen worden ontwikkeld. Daarnaast is het ook mogelijk om mobile apps te ontwikkelen.

Wat kun je met C#?

C# is objectgeoriënteerd en lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java. Het is samen met het .NET-framework geïntroduceerd, en wordt beschouwd als de belangrijkste taal voor dat platform. Naast desktopapplicaties en serverapplicaties wordt de taal ook gebruikt voor mobiele apparaten, in combinatie met het .NET Compact Framework. Door zijn flexibiliteit kan C# ook als scripttaal worden gebruikt.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten