×

C# developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

C#

Brainbrothers werkt met gecertificeerde C# developers.

C# developer inhuren?

Brainbrothers helpt je verder.

Ervaren C# developers

Binnen 48 uur geregeld

Kennis o.a. Sitecore, Optimizely en Sharepoint.

c-development
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Als je op zoek bent naar een C# developer/C# programmeur, dan is Brainbrothers jouw juiste digital partner.   Bij ons ben je altijd verzekerd van hoogopgeleide en ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten. 


Al onze programmeurs hebben jarenlange .Net en C# ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een .Net C# developer bij jou op locatie hebt werken. Vaak hebben onze .Net C# developers een gecombineerde ervaring met CMS-systemen als Sitecore, Optimizely en Sharepoint.

CASE

Een nieuw berichtensysteem voor de Staatsloterij

Opdracht: De Staatsloterij maakt gebruik van vele verschillende systemen, voor klantbeheer. Deze worden gebruikt door klantenservice en verschillende onlineonderdelen. De systemen moesten met elkaar gaan door een nieuw te ontwikkelen berichtensysteem. Ik vulde het scrum team aan met mijn expertise van c#. 


Resultaat: Ik ontwikkelde nieuwe functionaliteiten en API’s binnen voor het aansluiten van o.a. Salesforce en Buckaroo.  

Hi, ik ben Berend! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een C# developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Berend! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een C# developer? Stuur ons een bericht.

Staatsloterij

Wat kun je met C#?

C# is objectgeoriënteerd en lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java. Het is samen met het .NET-framework geïntroduceerd, en wordt beschouwd als de belangrijkste taal voor dat platform. Naast desktopapplicaties en serverapplicaties wordt de taal ook gebruikt voor mobiele apparaten, in combinatie met het .NET Compact Framework. Door zijn flexibiliteit kan C# ook als scripttaal worden gebruikt. KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Kpn