Snel en simpel een C# developer inhuren voor jouw project

Direct op locatie Binnen 24 uur een kandidaat Vanaf € 65,- per uur

C# developer inhuren

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandse C# developers. Onze eigen C# medewerkers en freelancers kunnen direct starten vanaf € 65,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren C# developers die zich thuis voelen in elk bedrijf. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een C# developer bij jou op locatie hebt.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze eigen of freelance C# developers aan jou voor. Daarbij houden we rekening met jouw wensen zoals technische kwaliteiten, regio en tarief.

Aanvraag voor een C# developer? Stuur een bericht of bel ons op 030 - 30 39 273

Brainbrothers detacheert ervaren C# developers voor jouw project

Je vindt de beste C# developers gemakkelijk en snel bij Brainbrothers. Wij detacheren sinds 2015 ervaren (freelance) C# developers aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Snel een Brainbrother nodig? Wij stellen je binnen 24 uur een geschikte C# developer voor.

Ervaren Nederlands sprekende C# developers

Binnen 24 tot 48 uur stellen wij je beschikbare C# developers voor

Geen financiële verplichtingen totdat u daadwerkelijk bij ons inhuurt

Flexibel opzegbare contracten

Plaats een aanvraag

Ontvang direct het CV van een beschikbare .NET developer. Of bel 030 - 30 39 237

Maak kennis met onze .NET developers die nu actief zijn

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Ardjan Swerink

Ardjan is al sinds jaar en dag de meest gewilde .NET developer van Brainbrothers. Jammer dat hij alleen maar aan het bellen is in plaats van wat .NET in een computer te kloppen.

Meer weten over onze C# developers? Bel 030 – 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Wat is C#?

C# is objectgeoriënteerd en lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java. C# is samen met het .NET-framework geïntroduceerd, en wordt beschouwd als de belangrijkste taal voor dat platform. Naast desktopapplicaties en serverapplicaties wordt de taal ook gebruikt voor mobiele apparaten, in combinatie met het .NET Compact Framework. Door zijn flexibiliteit kan C# ook als scripttaal worden gebruikt.