Brainbrothers werkt met gecertificeerde Commerce Cloud developers.

Commerce Cloud developer inhuren? Brainbrothers helpt je verder.

 Ervaren Commerce Cloud Developer  Binnen 24 uur geregeld
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers levert hoogopgeleide Nederlandssprekende Commerce Cloud developers (voorheen Demandware en onderdeel van Salesforce). Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze programmeurs hebben jarenlange ervaring binnen complexe omgevingen. Vaak hebben onze Commerce Cloud developers een gecombineerde ervaring van front end en backend ontwikkeling en zijn ze Commerce Cloud gecertificeerd. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Commerce Cloud developer bij jou op locatie hebt werken.

Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is Commerce Cloud?

Commerce Cloud is een cloud-based handelsplatform van Salesforce. Gebruikers kunnen een slimme, handige koopervaring creëren voor hun klanten, terwijl ze alle verkoopkanalen integreren. Al met al zorgt Commerce Cloud voor een optimalisatie van bedrijfsprocessen, zoals marketing, sales, commerce en klantservice, waarbij klantinteractie plaatsvindt.

Wat doet een Commerce Cloud developer?

Een Salesforce Commerce Cloud programmeur is constant bezig met het adviseren hoe het CRM ingericht kan worden en de daadwerkelijke implementatie daarvan. Daarnaast houden onze Brainbrothers zich bezig met het ombouwen van bestaande systemen en het configureren en ontwikkelen van de Salesforce Commerce Cloud-omgeving.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten