Node JS developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

 Ervaren Senior Node JS developers  Binnen 24 uur geregeld  Vanaf €70,- per uur
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandssprekende freelance Node JS developers. Onze eigen medewerkers kunnen direct starten vanaf € 70,- per uur. Hierdoor ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien. Het zogeheten ‘plug-and-play‘ principe.

Al onze freelance programmeurs hebben jarenlange Node JS ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Node JS developer bij jou op locatie hebt werken.

Plaats een aanvraag en wij stellen binnen 24 uur één van onze freelance Node JS developers aan jou voor. Daarnaast houden we rekening met al jouw wensen zoals technische kwaliteiten, persoonlijke match, regio en tarief.

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

.NET Website Slachtofferhulp

CASEExtra development support voor de compleet nieuwe site van Slachtofferhulp

Opdracht: De verouderde website van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden op het gebied van .Net en Episerver. Ook werd het development team aangestuurd en gecoacht door een van onze Brainbrothers in de rol van Lead Developer.

Het resultaat: Een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

ton renes brainbrothers directeur
Hi, ik ben Ton! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
Meer informatie

Waarvoor wordt .NET gebruikt?

Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8.

.NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#. Ontwikkelaars kunnen kiezen en een programmeertaal selecteren voor de ontwikkeling van gebouwde applicatie.

Slachtofferhulp .NET Website Mobile
Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

Wat kun je met WordPress?

WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren

Meer weten over onze Node JS developers? Bel 030 - 30 39 237 of mail naar info@brainbrothers.com. We sturen je vrijblijvend meer informatie over hun skillset, ervaring en beschikbaarheid.

Krijg direct informatie over beschikbare .NET developers. Of bel 030 3039 237