×

Node JS developer inhuren? Je vindt ze bij Brainbrothers!

Node

Brainbrothers werkt met gecertificeerde NodeJS developers.

Node JS developer nodig?

300+ Brainbrothers staan voor je klaar.

Ervaren Senior Node JS developers

Binnen 48 uur geregeld

Nodejs Developer Code
Team

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandssprekende freelance Node JS developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.


Al onze freelance programmeurs hebben jarenlange Node JS ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Node JS developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE

NodeJS ondersteuning voor een applicatie van PostNL

Opdracht: PostNL heeft verschillende apps waaraan hun eigen developers werken. Met mijn Javascript kennis heb ik het development team ondersteunt in de optimalisatie van een van de apps.


Het resultaat: Ik heb verschillende API´s gebouwd die door middel van NodeJS de applicaties van de klant goed ondersteunen.

Hi, ik ben Jarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Javascript developer? Stuur ons een bericht.

Hi, ik ben Jarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Javascript developer? Stuur ons een bericht.

PostNL

Wat doet een NodeJS developer?

Een Node.JS ontwikkelaar werkt voornamelijk aan de back-end van webapplicaties, maar heeft ook zijn eigen hulpmiddelen om werkzaamheden te verrichten aan de front-end van de applicaties. Onze Brainbrothers werken met een agile-methode. Hierdoor kunnen onze developers goed functioneren in teamverband. Maar weten ook een zelfstandige werkhouding aan te nemen. Daarnaast hebben onze Node.JS programmeurs ervaring en kennis met React, Angular en Vue.

Kpn