Brainbrothers werkt met gecertificeerde NodeJS developers.

Node JS developer nodig? 200+ Brainbrothers staan voor je klaar.

 Ervaren Senior Node JS developers  Binnen 24 uur geregeld
Ontvang een offerte
Martijn Developer Brainbrothers
Siebren Developer Brainbrothers
Kenneth Developer Brainbrothers
Berend Developer Brainbrothers
Sharif Developer Brainbrothers
Mannes Developer Brainbrothers

Altijd de juiste developer voor jouw project

Brainbrothers detacheert hoogopgeleide Nederlandssprekende freelance Node JS developers. Bij ons ben je altijd verzekerd van ervaren ontwikkelaars die zich snel thuis voelen binnen het bedrijf en direct kunnen meedraaien; het ‘plug-and-play‘ principe. Onze developers kunnen direct, individueel of in teamverband, starten.

Al onze freelance programmeurs hebben jarenlange Node JS ervaring binnen complexe omgevingen. Wij werken met flexibel opzegbare contracten waardoor je snel en simpel een Node JS developer bij jou op locatie hebt werken.

CASE. NodeJS ondersteuning voor een applicatie van PostNL

Opdracht: PostNL heeft verschillende apps waaraan hun eigen developers werken. Met mijn Javascript kennis heb ik het development team ondersteunt in de optimalisatie van een van de apps.

Het resultaat: Ik heb verschillende API´s gebouwd die door middel van NodeJS de applicaties van de klant goed ondersteunen.

Hi, ik ben Jarno! Wil je meer weten over mijn werk of zoek je een Javascript developer? Stuur ons een bericht.
Neem contact op
PostNL applicatie
Klantenservice C# Staatsloterij

Wat is NodeJS?

Node.JS is een softwareplatform waarop applicaties kunnen worden gedraaid en ontwikkeld – welke in Javascript worden geschreven, maar niet worden uitgevoerd in een webbrowser. De applicaties draaien op elke computer waarop een Node.JS omgeving is geïnstalleerd. Dat kan Winows, Mac OS X of Linux zijn. Node.JS heeft een geïntegreerde HTTP-server wat het mogelijk maakt om applicaties uit te voeren.

Wat doet een NodeJS developer?

Een Node.JS ontwikkelaar werkt voornamelijk aan de back-end van webapplicaties, maar heeft ook zijn eigen hulpmiddelen om werkzaamheden te verrichten aan de front-end van de applicaties. Onze Brainbrothers werken met een agile-methode. Hierdoor kunnen onze developers goed functioneren in teamverband. Maar weten ook een zelfstandige werkhouding aan te nemen. Daarnaast hebben onze Node.JS programmeurs ervaring en kennis met React, Angular en Vue.

KPN Zakelijk PHP Webshop Desktop

Vraag of aanvraag? Stuur een bericht of bel 030 - 30 39 273

Binnen 24 uur een kandidaat
Geen financiële verplichtingen
Flexibel opzegbare contracten

  .NET Website Slachtofferhulp

  CASEExtra development support voor de compleet nieuwe site van Slachtofferhulp

  Opdracht: De verouderde website van Slachtofferhulp moest opnieuw gebouwd worden op het gebied van .Net en Episerver. Ook werd het development team aangestuurd en gecoacht door een van onze Brainbrothers in de rol van Lead Developer.

  Het resultaat: Een efficiënter development proces en een vernieuwde website met een verdubbeling in bereik.

  ton renes brainbrothers directeur
  Hi, ik ben Ton! Wil je meer weten over deze case of over Brainbrothers? Ik help je graag.
  Meer informatie

  Waarvoor wordt .NET gebruikt?

  Het .NET framework, ook wel ‘dotnet’ genoemd, is een door Microsoft ontwikkelde software-ontwikkelplatform, en is geïnspireerd op het Java platform. Het is gebouwd om applicaties te ontwikkelen die op het Windows platform konden draaien. De eerste versie van .NET framework is uitgebracht in 2002, dat toen nog framework 1.0 heette. Inmiddels is .NET bij versie 4.8.

  .NET kan worden gebruikt voor zowel Formulier – als Web gebaseerde applicaties te maken. Webservices kunnen ook worden ontwikkeld met behulp van het .NET programmeren. Het platform ondersteunt ook diverse programmeertalen zoals Visual Basic en C#. Ontwikkelaars kunnen kiezen en een programmeertaal selecteren voor de ontwikkeling van gebouwde applicatie.

  Slachtofferhulp .NET Website Mobile
  Oger Corporate Fashion Statements Wordpress Website iPad

  Wat kun je met WordPress?

  WordPress heeft verschillende functionaliteiten. Voor elke beroep zijn er meerdere thema’s te vinden met interessante functies. Ook zijn er plug-ins te installeren, welke kleine toevoegingen zijn aan de bestaande software. Het biedt de mogelijkheid zelf alles te bouwen.

  Onze WP developers hebben werkervaring met WooCommere, HTML, Javascript en CSS. Zij weten als geen ander hoe je maatwerk functionaliteiten in WordPress kan implementeren